تجربه از دست دادن سود

من خودم هولدم اما با نوسانات قیمت طمع کردم و هی ارزامو عوض کردم . ۱۴۰۰ تا فانتوم رو فروختم ۳۲۰ سویی خریدم باز راضی نشدم فک کردم از دوج عقب اوفتادم اومدم ۳۵۷۰ دوج خریدم اصلاح ک خورد ترسیدم فروختم دوباره سویی گرفتم. ایقد این شاخه اون شاخه کردم که راحت ۵۰ میلیون سود از دستم در رفت. ارز دیجیتال هرچقدر هم استرس داشته باشه اگه نقطه درست ورود کنی و هولد کنی خیلی خوب سود میکنی . اگه فک میکنی دیر ورود کردی به این فک کن چن سال قبل اصلا نمیدونستی ارز دیجیتال چیه پس هنوز وقت هست🙌

آفرین همینکه متوجه شدی از این شاخه به اون شاخه پریدن اشتباه عالییه چرا که اگر به این فکر کنیم که هر ارزی آخر بالا میره موفقیم این ارز و اون ارز کردن جز پشیمونی حاصلی نداره آخه به محض فروختن چون بیخیال اون ارز میشیم و فکرشو نمی‌کنیم به چند روز نکشیده چنان اوج میگیره که به خودمون میگیم عجب اشتباهی کردم فروختم به چند روز هم نه چند ماه هم طول بکشه اگر بالا بره باز همین حرف می‌زنیم با آرزوی موفقیت برای همه

همه از این کارها کردن من یه موقع بیست تا سولانا رو تبدیل به هفتصد تا کاردانو کردم الان بیست تا سولانا چهار هزار و پونصد دلار قیمتشه هفتصد تا کاردانو هزار دلار

دقیقا من دوسه سال پیش شیبا یهو پامپ‌شدید داشت ۳۰ چهل میلیون سودشو سر طمع هعی فروختم دیدم داره میره بالا خریدم همین روال کلشو باختم😂

منم نمیدانم یجا وایسم هی ارز عوض میکنم این شده باعث ضررم

برای هر چیزی باید حد تعادل را حفظ کرد من با 15م اهرم 5 داخل قیمت47000خربد حدود450درصد سود گرفتم98000فروختم ظرف14روزحدود62م سود