بررسی احتمال رشد گالا و اهداف قیمتی

سلام رفقا یکی از بچه ها گفت که ارزهایی مثل گالا سقفشونو نمیتونن بزنن یا سقف جدید بزنن.چرا میتونن داداش همین گالا می‌تونه یک و نیم دلار تا دو دلار بشه شاید هم بیشتر.اون بنده خدا که گفت نمیشه به خاطره این بود که پول زیاد باید بیاد تو مارکت کپش و با هاوینگ قبل حساب کرد ولی اینو حساب نکرد که کل نقدینگی مارکت که سه تریلیون نمی‌مونه که برید خودتونم بررسی کنید توتال رو تو هفتگی و ماهانه الگو فنجان و دسته زده که طبق الگو تا نه تریلیون کل مارکت می‌ره.اگه هولدرید بخرید و دست نزنید یادتون باشه از اینجای بازار به بعد یهو میبینی یه جوری جات می‌زاره بازار که خودت میمونی.گالا هم پنجاه میلیارد می‌تونه بشه مارکت کپش از هاوینگ قبل تا الان خیلی پیشرفت داشته هم توکن سوزی بیست میلیاردیش هم توکن سوزی روزانه هم داره پس اصلا یک تا دو دلار عدد رویایی نیست عدد رویایی که الان پر شده و میگن پنج دلار هست.خلاصه تجربه هفت ساله من میگه شدنیه و من روش هستم.امید وارم میلیون دلاری سود کنید

اینم اضافه کنم الان توتال سه هم فنجون و دسته تو تایم فریم های بالا تشکیل داده و بین سه تا سه و نیم تریلیون تارگتش هست.توتال سه کل نقدینگی مارکت به جز اتریوم و بیت کوینه.پس از سه تریلیون پنجاه میلیارد چیزه زیادی نیست بیاد تو مارکت کپه گالا.

دقیقا صد درصد تاچند روزی دیگه 1usdt