سلام دوستان من 3سال پیش تراست ولت نصب کردم هنوز ابدت نکردم وکد12رقمی ندارم چطوری باید دوباره کد درخواست بکنم الا ن کیف رو گوشیم فعاله ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به هیچ کس اعتماد نکن . برو توی اینترنت سرچ کن .فیلمش هست
اگه ولت هنوز توی گوشی تون نصبه و پاکش نکردین با همون رمز شیش رقمی میشه واردش شد. ولی اگه ولت رو توی این مدت حذف و دوباره نصب کردین باید رمز دوازده کلمه باشه برای ورود.
با عرض سلام. متاسفانه اگر 12 کلمه را پیدا نکردید با داراییتون خداحافظی کنید.
تمام تلاشتون را برای پیدا کردن 12 کلمه کیف پولتون انجام بدید.
شب خوش.
در قسمت تنظیمات ولت رو انتخاب کنید داخلش گزینهmanual هست اونو بزن ۱۲ رمزت رو نشون میده بعد یاداشت کن
اگه باز میشه برنامه برات برو داخلش تو قسمت امنیتی کد رو نشون میده بهت(۱۲ کلمه رو) اگه نه ک سخت میشه و بازیابی غیر قابله
سلام
دوست عزیز
داخل گوگل سرچ کن چگونه رمز تراست را بازیابی کنم
کامل توضیح داده
کار راحتی هست
دوباره 12 کلمه را بهت میده
یادداشت کن
بعد در قسمت سکرتی رمز ورود بگذار.
و یادداشت کن.
حالا برو داخل گوگل پلی و برنامه تراست ولت رو به روز رسانی کن.
اپدیت مهم نیست هر موقع بخوای میتونی اپدیت کنی ولی کد ۱۲ رقمی باید داشته باشی دلیل امنیت تراست ولت همینه که دست هیچ کس نیست مگر با داشتن کد ۱۲ رقمی
اگر باز بشه داخلش تو تنظیمات کدت نوشته ولی اگر باز نمیشه بعید میدونم راهی باشه ولی بازم بپرس شاید راهی باشه من ندونم
کد نمیتونی در خواست کنی تنها کاری که میشه یک کیف جدید دانلود کن و انتقال بده به کیف جدید
تو تنظیمات قسمت امنیت میتونی کلمات بازیابی رو ببینی و دوباره یادداشت کنی ، تو یوتیوب آموزش تراست ولت رو سرچ کن و ببین
مگه فقط بگی یه کیف پولی داشتم وگرنه نمی تونی بدونه کلمات بازیابی کنی..
ارزهای تو توی کیف پول نشون میده؟
منم مثل تو کد رو ذخیره نکردم ولی چون رمز ورود برنامه رو داشتم وارد برنامه شدم بعد کد رو ذخیره کردم
اگه حذف نشده برو داخل گوگل پله ی بنویس بروزرسانی تراست مستقیم دانلود کن اگه حذف کنی دیگه بازیابی نمیشه مواظب باش
من میدونم به همین ایدی که دارم توی اینستا پیام بده بهت بگم چیکار کنی
اگه کلمه هاشو نداشته باشی هیچ کاری نمیشه کرد
من میدونم به همین ایدی که دارم توی اینستا پیام بده بهت بگم چیکار کنی vahid_abdollahpoor
ببینید کیف حذف نشده میتونم دوباره درخواست کد 12رقمی بکنم یا نه