سلام دوستان ، اگر به امید خدا سرمایه اندک ما زیاد شد ، چطور میتونیم نقد کنیم ، میگن مبلغ زیاد رو بانک گیر میده، ممنون میشم کسی اگه میدونه راهنمایی کنه ، فکر کنم سوال من سوال اکثر دوستان باشه ، با تشکر
چیکار به بانک داره عمو خدایا خودت ظهور من
ببخشید شما چطور تبدیل به ریال میکنید؟
باید بیاد صرافی ایرانی تبدیل به ریال بشه
و صرافی ریالی واریز میکنه به بانک
حالا شما با جادو و جمبل تبدیل به ریال
میکنی
الله و اعلم
آی کیو برای نقد شدنش باید پول بیاد تو بانک یا نه ؟
عزیزم،تو دعا کن سرمایه اندک زیاد ،بشه
اون موقع هم برایش یک راهی پیدا،میکنیم
کار نداره؟ داداش از صرافی میخوای نقدش کنی بریزی به حسابت دو سه تا برداشت زیاد بزنی جاو حسابت و میبندن میگن از کجا اوردی؟ کاری به کیف پول نداره منظورش برداشت از صرافیه
اگه حساب ارزی شما کار نکنه
صرافی هنگام واریز پول حسابت را تا 72 ساعت مسدود میکنه
وپولبهت نمیده
داخل کیف پول سخت افزاری تبدیل کن به تتر بعد آروم آروم نقدش کن..
کی حساب ارزی داره هممون یه حساب داریم که تو صرافی تأییدش کردیم برای واریز و برداشت کار دیگه ای هم باید بکنیم؟؟؟؟؟
تو گرگ باشی سرمایه خودتو هم نمیتونی حفظ کنی
آقا پولی که از صرافی میره تو حساب بانکیت منشاش معلومه از کجا اومده احتمالا فقط مالیات بر درآمد ازت بخوان ، معمولا پولهایی که معلومه از کجا اومده کاری ندارن وگرنه این همه معامله بزرگ میشه کدوم حساب مسدود شده ، تازه اگرم بخان بگن از کجا آوردی بازم معلومه تاریخچه صرافیت که کی خریدی چقدر خریدی چند فروختی کدوم کیف پول واریز کردی از کدوم کیف پول منتقل کردی به حسابت ، بعد هم اصلا یه میلیارد ده میلیارد مبلغی نیست که خیلی تو چشم باشه یه آپارتمان معمولی تو فرمانیه بالای صد میلیارده
ارز دیجیتال هیچ مشکلی نداره و مجاز بودن و رسمیتش توسط مجلس تایید شد،فقط مالیات داره ،اگر ان شاالله پولدار شدین اون مالیات هم پیشکش
مبدأپول مشخص باشه هیچ کاری
بهت ندارن،اگرریال وبه بانک انتقال
بدی شاید۲روزبانک واسه اطمینان
جلوی برداشت وببنده،ولی درنهایت
اجازه برداشت میده بهت،
نهایتش تراکنش وازت میخوان
بعدازارائه مدارک اجازه برداشت داری
چون کارغیرقانونی نکردی
اصلا به هیچ وجه گیر نمیدن ادر صورتی که مبلغ خیلی خیلی بالا باشه اونم مالیات رو میدی اونم برا مبالغ ۵۰۰میلیارد ب بالامن ندین ساله دارم کار میکنم هیچ اتفاقی نیوفتاده
کسی بهت گیر نمیتونه بده من چندین بار فروختم پول ورداشتم انی اومده به حسابم
عزیزم نگران نباش کم کم برداشت کنی مشکلی پیش نمیاد مثلا صرافی ماهی ۱میلیارد میشه برداشت کنی و ۱میلیارد هم باید چند قسمت کنی تا مشکلی پیش نیاد