یک بنده خدایی نوشته بود
سوره کوثر رو ۴۰ مرتبه همه با هم بخونیم تا بیبی بره بالا
ببینید
سوره کوثر بخونی
گوسفند سر ببری
نزری بدی
بیبی فعلا نزولی شده
تا یکی دو روز آینده بیبی
۳۳ هشت صفر رو میبینه
میگی نه بشین و تماشا کن.
تجربه ۷ ساله من داره میگه بیبی کاملا نزولیه.
در ضمن من یکی از قدیمی ترین هلدرهای بیبی هستم
من ۱۰۰میلیارد بیبی رو اونموقع خریدم ۱ملیون و ۷۰۰هزار تومان
فعلا خروج زدم اما دوباره وارد میشم
ازما گفتن بودددددددددددد
بیبی نزولیه و فرصت خروج داده استفاده کنید.
سلام دوست عزیز بنده با نظر شما کاملا مخالف هستم که دو روزه تکرار میکنی بیبی به ۳۳ میرسه اصلا امکان نداره چنین بشه .بیبی دیگه زیر ۳۵ نخواهد آمد اینو نمیگم دوستان حرف های منو تایید بزنند نه عزیز چنین نیست. بیبی اخبار خوبی رو داره صبر کن و ببین . بزودی متحیر خواهند شد کل بازار کریپتو . بزودی امید به حق صفر اول رو میندازه شده تا شنبه یه یکشنبه و احتمالا تا اوایل بهمن ماه شاید زودتر صفر دوم هم حذف بشه . صفر اول حذف بشه دقیقا بهتون میگم چرا صفر دوم هم حذف میشه . صبر کنید و ببینید . نظر بنده اینه . بازم تصمیم نهایی باشماست در خرید فروش و نگهداری.
از کجا میگید حتما نزولی هست؟!!تجربه درجای خودش خوبه ولی کافی نیست و بایداز تحلیل تکنیکالی و فاندامنتالی هم کمک گرفت.فعلا نمیتوان باقاطعیت گفت که حتما نزولی هست.براساس داده های تریدینگ ویو ، و درتایم فریم 4ساعت ، یک الگوی سر و شانه(کج) رو میبینیم که هنوز کامل نشده و کامل هم نخواهد شد،چرا؟ بخاطر اینکه در این الگوشانه ها در امتداد یک خط روند صعودی قرار دارند. با این وجود حتی اگر هم بفرض محال این الگو کامل بشود و خط شانه شکسته شود میتوان حرف شما را تائید کرد. از اینها گذشته کلی اخبار فاندامنتالی پشت این ارز هست که احتمال ادامه روند صعودی رو تقویت میکند.
با همچنین موجودی های ترید میکنید؟؟ موجودی منو ببینی فکر کنم تا یکماه خوابت نبره…اما هیچوقت نظر نمیدم با اینکه خیلی از قدیمی ها هم هستم…میدونی چرا؟ چون دیگه تکنیکال جواب نمیده …تکنیکال مال ۸ سال گذشته بود …الان فقط باید منتظر فاندای مثبت بود …از زمان ورود eft اسپات ها و مجوز دادن sec به بعضی کشورها عملا دیگه نمیشه پیش بینی و تحلیل اب دوغ خیاری کرد…لذا توصیه ام اینه فعلا از دوران جوانی ویا نوجوانی ات استفاده کن…حالشو ببر …اعصاب خودتو خورد نکن…هولد کن برو خوش باش