درود بر همه دوستان، ارز کیشو به هر حال رشد خواهد کرد ولی نه اون چیزی که شماها توی سرتون هستش چون رشد کیشو به صورت انفجاری منوط به توکن سوزی عظیم هستش که هر چقدر زودتر انجام بده زودتر هولدرهاش رو به نتیجه ای که دوست دارند می رسونه ،من خودم به شخصه چهار سالی هستش که با کیشو هستم و حدود پنج میلیون تومان روی این ارز سرمایهگذاری اون موقع کردم و پولی که برای این ارز دادم حدود دو درصد از سرمایهگذاری من در بازار کریپو هستش و به این پول هم اصلا نیاز نداشتم شاید در بعضی ارز هام سود کردم و در بعضی ارزهام یر به یر هستم ولی چون به پولی که گذاشتم نیازی ندارم پس همچنان در بازار کریپتو می مونم و صبر می کنم تا در همه ارزهام و همچنین کیشو به نتیجه دلخواهم برسم حتی اگه پنج سال دیگه هم طول بکشه پس سعی کنید صبور باشید و پولی که نیاز بهش ندارید رو وارد بازار کریپتو کنید
یک صفر نمیخوام کم کنه یک صفر اضافه نکنه
صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی
بازار سرمایه همینه و باید سرمایهگذاری کرد و صبر کرد و به نظرم صبر برای ارز دیجیتال ارزش داره ،شما سی سال بیمه عمر به حساب دولت میریزید و اگه دولت پولت رو نخوره یه چندرغاز حقوق برات میریزه که کفاف نیازهای اولیه رو به هیچ وجه نمیده پس هر جور حساب کنی سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتالی بهتره البته اگه هولد کنی و به پولش نیاز نداشته باشی و بتونی صبر کنی
تنها کاری که می تونیم بکنیم صبر و اعتماد به ارز کیشو هستش ،اگه احتمال میدید به درد نمی خوره بهتره با ارز دیگه ای تعویضش کنی و خودت رو اذیت نکنی و ذهن و جسمت رو به آرامش برسونی چون هیچ چیزی مهم تر از سلامتی نیست
امید خوبی میدی به بچها آفرین ادامه بده پیشرفت میکنی