خرید تتر یا ریال؟

بچه ها یسوال خیلی فکرمو درگیر کرده:face_with_spiral_eyes::exploding_head:
خرید تتری یا ریالی بزنیم آیا فرقی میکنه؟؟؟
بعدها تو قیمت فروش؟؟؟؟؟

سلام اقا
سعی کن خرید هاتو ریالی بزنی و بیشتر سعی کن سراغ تتر نری چون قابل ردیابی و بلاک شدن هست

فکر کنم مفهوم دلار. را نمی دونی .
بچه برو یکم تحقیق کن .
ببین چیتا چندتا داری .فکر کن دانشتو ببربالا .
تا در خرید و فروش رمز ارز بیشتر سود کنی .
نه هپل هپولکی

نه داداش هیچ فرقی نداره

بله فرق داره
شما فرض بگیر همین ریپلو خریدی با تمن
فقط روی ریپل سود میکنی
ولی وقتی تمن تو تبدیل به تتر کنی
ریپل بره بالا سود میکنی
تتر هم بره بالا سود میکنی
ی تفاوت قیمت این وسط هست
البته تبدیل ریال به تتر خودش کارمزد داره که با این حساب خیلی تفاوت قیمت فاحشی نخواهد داشت

اما تحلیل بازار روی قیمت دلار و تتر خیلی راحت تر و دقیق تره
اگر هم میخای ریالی خرید فروش کنی که کارمزد ندی

تحلیلت حتما روی قیمت دلاریه ارز باشه

بعضی وقتا آره .. میبینی ریزش یا صعود تتر یا ریالی مقداری تفاوت داره . اما چیزی که مهمه ارزش پولت هست ، اگه با ریال بخری و بفروشی . خب ریالت به درد نمیخوره ارزشش از دست می‌ره . اما به تتر حداقل ارزش روز پولت حفظ میشه و از تورم جا نمیمونی

عجب؟؟؟؟؟چی بخودت میگی عزیزم ؟؟؟؟

نه عزیزم تویه فروش هیچ فرقی نداره . موقع فروش دوست داشتی تتری بفروش دوست داشتی تومنی بفروش.درضمن تو وقتی ارزی داری چون واحدتتره وتتربرمبنایه دلاره حدودا یک دلار برای همین تتر که بالا وپایین بشه رویه قیمت شما که تتری خریدی بامن ریالی خریدم هیچ فرقی نمیکنه.

عزیزم اولا برشکسته نه ورشکسته دوما یک لحظه بشینی فکرکنی متوجه میشی که هیچ فرقی نداره:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

واقعا فکر میکنید اینجوریه یا داری اذیت میکنی؟

چی میدونی شما واقعا…

گفتی گفتی بعد رو کارمزد، نقض کردی
ماشالا هنرمند گرانقدر

گرفتیمون :thinking::thinking::thinking:وقتی پولت را تبدیل کردی چه فرقی میکنه مگه میرن نگاه میکنن قبلش چی بوده مثل اینکه من برم طلا بخرم بعد بفروشم بیام ارز بخرم حالا بگم اگه طلا هم رفت بالا من بازم سود میکنم داداش خیلی ژست تحلیلگر به خودت نگیر

خب آخرش که تتر راباید با ریال بخریم دوبار هم کار مزد بدیم اون چی میشه

هیچ فرقی نداره وقتی ارز میخری به تتر میره بالا با تتر محاسبه میشه نه ریال

هیچ فرقی نداره چون خود ارز ماهیت دلاری داره.
دلار بره بالا اونم به طبع بالا میره دلار بیاد پایین اونم میاد پایین.

اقا محسن این بازار در واقع دست آمریکاست. خب شما وقتی هر ارزی که بخری انگار تتر خریدی و با اون تتر ارز مدنظر رو خریداری کردی. و زمان فروش هم قیمت ارز رو با تتر محاسبه میکنن و به شما میفروشند. و شما میتونید تتر را تبدیل به تومان کنید و برداشت بزنید. پس در واقع هر ارزی ماهیت تتر داره.
و اینجا تتر هست که دامیننسش روند بازار رو مشخص خواهد کرد.

تفاوتی نمیکنه چون بالاخره مجبوری برای خرید و هم چنین فروش
هر ارزی که مد نظرته تتر داشته باشی و با اون بخری یا بفروشی.
چه تبادل سریع و چه معامله بازار و هرچی..
اینجوری نیست که شما مثلا عرب باشی و با درهم بخوای ریپل بخری. هر پولی که داری باید تتر کنی تا بتونی معامله کنی