یه سوال
زد و ما هم سرمایه مون تو این بازار زیاد شد مثلا ۴-۵ میلیارد با بیشتر
انتقالش از صرافی ایرانی به بانک میدونم روزانه محدودیت داره
اما کلا اگر در طول یک ماه هم انتقال بدیم این مبلغ های زیاد رو ، بانک مسدود میکنه پول رو و کلا دولت گیر میده بهش و مالیات میبنده بهش؟ افراد مطلع ممنون میشم جواب بدن
ایشالا وقتی سرمایت زیاد شد طمع نکن و بفروش و کم کم انتقاا بده تتراتو به صرافی و روزی پنجاه ملیون نقد کن:raised_hand:![]()
![]()
![]()
در پناه اهورا به همه خواسته هات برسی هموطن عزیزم
فکر نکنم گیر بدن به ۴ پنج میلیارد تومن
از طریق صرافی های مختلف برداشت میکنی
محدودیت برداشت ریالی کم نیست ۱۵ میلیارد ماهانه و روزی سی صد میلیون تومن میتونی برداشت کنی من کردم هیچ مشکلی پیش نمیاد
فقط سعی کن تو خرج کردن مراعات کنی از همه بپوشون به هیچ کس نگو پولدار شدی هر چند هیجان ش واقعا نمیزاره و ادرنالین زیادی میره تو خون ت
من خودم سرمایه ام شد ده برابر تو کمتر از سه ماه تجربه اش رو دارم تو بورس ۹۹ اشتباهی که کردم به همه گفتم
راستی میتونی ی حساب متصل به کارگزاری بورس داشته باشی مستقیم بریزی تو بورس
واقعا تجربه رویایی بود هیچ چیز تو دنیا مثل پولدار بودن نیست امیدوارم همه آدم های اینجا خانواده سویی یک بار تجربه کنند وقتی پولدار باشی پول دیگه ابهتی برات نداره هر چیزی بخوای میتونی بخری
ی بارم تو ارز دیجیتال رو شبکه سولانا من ی ارزی خریدم چهارصد دلار فرداش شد ۳۰۰۰ دلار
و یادم نمیره با اون پول ی ارز دیگه خریدم که متاسفانه نیم ساعت بعد بعد سی درصد رفت بالا از رو هیجان فروختم آخ که اگه نفروخته بودم فردا صبح سی برابر شده بود تا ی مدت دپرس بودم سی هزار دلار حداقل پرید
خوبی سویی این بود کم کم آروم آروم رفت بالا هیجانش تخلیه میشه ولی یک شبه هزار درصد بره بالا بدجور ادرنالین رو می بره بالا