سلام آقا محمد بقول دوستان من فروختم فعلا با این ارز کاری ندارم بخاطر همین نظر نمیدم تا کسی ضرر نکن الآنم می گم هرکسی اگر تمایل دارهXDC Networkبهترین گزینه خرید تارگت های خوبی در مسیر داره حتما مشاهده کنید و تحقیق کنید بنده روی0.069خریدم ولی کما کان یکه تازی خواهد کرد
سلام نسیم گرامی روی هر ارزی سرمایه گذاری میکنی امیدوارم حالتو خوب کنه.فقط یه نکته کوچیک نظرشخصیم اینه روی ارزی که سرمایه گذاری میکنی ای ازاین ارز به اون ارز نکن روی سبدت یاتک ارز ای نفروش جدید نخر چون تجربه بمن ثابت کرده چه مادی چه روحی روانت بهم میریزه.بخر بنداز کنار۶ماه بعدسال بعد بیا پولت وسودتو وردار ببرم من اینارو طبق تجربه شخصی خودم میگم قبلا ضربه اینارو خوردم وگرنه الان غرق توپول بودم اگه خریدم نگاه نمیکردم
ممنون از لطف شما که وقت میزارید برامون
نطرتون درمورد بی بی دکج وپپه نگفتید ورود کنیم یانه
ممنون
جسارتا کدوم ارز الان تحلیلاتون ونطراتتون میزارید رجوع کنیم ببینیم
اخوی گل بنده هیچ ارزی رو با ضرر نمی فروشم همین ارز رو با 100درصد خارج شدم برای من کافی بود اون هلد کردن گرامی الان وقتش نیست شاید چند ارز اونهم ارز های اصیل بدرد هولد کردن بخورم بقیه سودت رو گرفتی ازدواج نکن با ارز که جز ضرر چیزی عایدتان نمیشه می گی نه شیش ماه دیگه مجدد بهتون سر میزنم
و نکته این نیست که ضرر کنید انشالله خیلی سود کنید و خرسند باشید اما من از هر ارزی ی سود معقول می گیرم به اندازه دیدم و اگه بالاتر هم بره ناراحت نمیشم بطور مثال صفحه Tiaسر بزن بنده 4دلار خریدم در 9دلار خارج شدم اما بودن کسانی که مخالفت می کردن با تارگت بنده هنوزم منتظر هستن تا رشد کنه الآنم سبد بنده
شامل
XDC Network
Feloki
JAsmYcoin
منتظر می مانیم انشالله که خیره
محمد جان mogاگه خریدی با سیگنال من دقیقا اگه تاریخش یادت باشه حدقل نزدیک سه برابر شد از دایمی که سیگنال کردم الآنم باز بدرد نگهداری می خوره قطعا رشد خوبی می کنه نگهدار نفروش اگر قصد خرید جدید داری فعلا اول مطمعن هستم XDC Networkالان دقیقا نزدیک دوهفته است دارم می گم مسیر های جذابی در پیش داره کسانی هم ندارن فقط نگاه کنید ب مسیر این ارز و پیشنهاد من چون قطعا سود قابل توجهی داره محمد جان فعلا دو دستی چسبیدم توی سبدم ب این چشم بازم نگاه می کنم فرصت خوب برای میم خوب معرفی می کنم حتما استفاده بکنی
ممنون وسپاس از شما
لطف میکنید
آقا محمد mogcoinالان عالیه برای ورود کفه کفه
آقا محمد من شیش سال پیش وارد ارز دیجیتال شدم ی ارز درس عبرت دارم که دیگه ارزش فروش نداره گذاشتم گوشه سبدم بعنوان آینه عبرت بهش نگاه می کنم تازه وارد بودم ی خرابکاری بزرگ کردم بعد اون ماجرا یک سال بعد تصمیم گرفتم آموزش ببینم که شکر خدا بهتر شد تو خیلی از صفحه ها که من خریدم و فروختم مخالفت میکردم تو سوابق هست ولی در آخر همون شد که گفتم مهم هم نیست نیومد یم با هم بجنگیم اومدیم بهم کمک کنیم اینم دقیقا 8تا 9روز پیش در جواب دوستمون که می گفت اشتباه کردم گفتم ی اوج داره اگه دوست داشتی خارج شو نمی گم نابوده ولی می گم میشد بهتر تصمیم گرفت بازم معذرت از همه بابت پر حرفی ببخشید اون ارز عبرت هم Winkبود
نسیم جان تارگت چنده ،کی خروج بزنیم
اگه خرید زدی نگهدار تا بهت می گم تارگت های بالایی داره فقط صبر کن زیاد زمان نمیبره
خوب آقا محمد ولی زمانبره
سلام ببخشید یه سوال داشتم راجب xdc
میشه بیشتر راجب این ارز و تارگت های آن در اینده توضیح بدید؟
برای مثال تا فروردین تارگت این ارز چقدره؟
ایا الان وقت خریدش هست؟