با سلام
ببخشید کسی می دونه اگه من این ارز رو برای مدت 5 یا6 سال ثرمایه گزاری کنم ممکنه مثل اون سال هایی که بیت کوین چند صد برابر شد اینم بره بالا
لطفاً کسی (ممکنه، شاید) نگوید چون خودم می دونم و دو دلم..
لطفاً یه تحلیل خوب بدید اگر هم کسی میدونه ارز دیگری طی این مدت زمان که گفتم بهتره برای ثرمایه گزاری ممنون میشم ازش راهنمایی کنه
سلام دوستان عزیز،بازار کریپتو یکی از پرریسک ترین زمینه های سرمایه گذاری فعلی هست اما چیزی مشخص هست زمانی که داریم در مورد یه مارکت بین المللی صحبت میکنیم و ریسک رو در مورد اون ارزیابی میکنیم باید این مساله رو مدنظر قرار بدیم که یه دارایی با میلیاردها دلار سرمایه گذاری اینجوری نیست که یکشبه صفر بشه و کل سهم سرمایه گذاران از بین بره،مثله ریپل که مشاهده میفرمایید با این همه فاندامنتال منفی همچنان داره سرسختانه مقاومت میکنه،و اما در مورد ارز وت که اولا حمایت دولتی رو داره اونم دولتی که داره به غول اقتصادی تبدیل میشه که بزودی دلار در مقابلش به زانو درخواهد آمد و ثانیا کارآیی و اهدفی که این پروژه داره دنبال میکنه که روز به روز با پیشرفت تکنولوژی جهان بوجود اون نیازمندتر میشه،با توجه به این مسائل وت تو ارزهایی که پتانسیل پیشرفت رو دارن صدر نشین هست،در این بازار دید بلند مدت داشته باشید و با اون قسمت از سرمایتون وارد بشید که اگه فردا صبح بیدار شدید و دیدید که نصف شده خللی تو زندگیتون بوجود نیاد،درود بر هموطنان گرامی:folded_hands:
اینجور ثرمایه گذاری صدرصد ضرر هست الی یوم القیامه😊
فقط خدا میتونه چنین پیش بینی کنه
به هیچ عنوان خصوصا برای مدت زمان به این طولانی
روی یک ارز سرمایه گذاری نکنید
حتما فاندامنتال تحلیل کنید
وایت پیپیر کامل بخونید
و چند ارز برای این مدت زمان انتخاب کنید
دوست عزيز بجاي يك ارز روي چند ارز سرمايه گذاري كن
با افرادي ك تجربه داره مشورت كن
خودت هم يه تحقيقي انجام بده
ارزهاي ارزان قيمتي هستن ك اينده روشني براشون پيش بيني كردن ك واسه بازه زماني يك تا دوسال ميتوني سود خوبي داشته باشه
البته پيشبيني بازار و اينده يك ارز مشخص نيست
كلام اخر اينكه طوري سرمايه گذاري كن ك فردا پيشمون امروزت نباشي
ممنون برادر
اگه شما می دونی لطفاً بگید کدوم ارز های ارزان قیمت بهتر هستند( از لحاظ سودهی) برای ثرمایه گزاری؟
تو نظره بیخودتو برا خودت نگر دار