ریپل و سهم از بازار سوئیفت: پیش‌بینی قیمت

اگر ریپل تنها 30 درصد، معادل 7 تریلیون دلار، از سهم بازار جهانی سوئیفت را تصاحب کند، قیمت آن می‌تواند به 500 دلار برسد. دوستان به نظرتون با اومدن ترامپ امکانش هست ؟؟!!

واقعا این عدد ۵۰۰ پانصد دلار از کجا اومده؟؟؟؟
من خودم هولدر ریپل هستم
به قول معروف اگه نشه هم بامزست میگن وصف العیش نصف العیش
اما خداوکیل چرا ۵۰۰ پانصد دلار!!!

توی کارتون سیمپسون ها در یکی از قسمت ها ش نشون داده که قیمت ذیپل به ۵۰۰ دلار رسیده برای همین روی این عدد تاکید می شود

اتفاقاتی برای ریپل خواهد افتاد که ریپل ۵۰۰ دلاری مفت ترین حالت ممکن میشه

توهمی بیش نیست تا ده دلار هم بره شاهکار کرده

توی این بازار هر چیزی ممکنه فقط کافیه گذشته اتریوم و بی ان بی و خود بیتکوینو ببینید مخصوصاً وقتی مقاومت ها رو رد میکردن چه جهش‌های خوبی داشتن
برو مشکی برووووووو :money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face::money_mouth_face:

رويا باغي نكنيد واقع بين باشيد فعلا زور بزنه با خبر خوب نهايت٥ دلار رسيد اونجا بعد ٧دلار اين مدلي نيست كه از الان بگيد٥٠٠دلار اره به نتيجت ميرسه نه الان و يه سال ديگه

ریپل از همین قیمت ۲۰ برابر بشه بیت کوین رو میگیره. یعنی بشه ۵۰ دلار. ۵۰۰ دلار میشه ۱۰ برابر مارکت کپ الان بیت کوین. از مارکت کپ طلا و … هم بیشتره

از نظر حدی میل می کنه به ۵۰۰ دلار :sweat_smile:

جمع کن بابا مارکت کپ چیه بابا سولانا از هفتاد سنت رسید رو ۲۶۰ دلار مارکت کپش کجا بود همینجور میخوایید یه حرفی بزنید درسته تارگت ۵۰۰ دلاری فعلا دور از دسترسه اما کاملا شدنیه