سرمایه گذاری بلند مدت: بیت کوین و ترون

آقایونی که میخوان سرمایه بلند مدت بزارن،به تمامی اتفاقات باید واقف باشن چون کسی نمیدونست بیت اینجور خودشو میکشه بالا،چون اونموقع با وجود عرضه خیلی محدود بی ارزش بوده ونصبت به قیمت اولیه تا حدود ۴۰هزار برابر رشد کرده و اکثر بیتها دست یه عده خواص هست، کسی شناختی نداشته اگه همه میدونستن همه میخریدن با این حال که عرضه بیت بسیار اندک هست نصبت به ترون،طی حدود ۱۳سال از عمر بیت داره میگذره،رسید به ۴۰هزار الانم که حدود ۳۲هزار داره بالا پایین میشه،ولی ترون یک رمز ارز متفاوتیه،هم سرعت بالایی داره وهم یه پیش زمینه محکمی داره،الان تقریبا ۳سالو خورده ای داره از تولد ترون میگذره نباید انتظار رشد چشم گیر داشته باشین،برای بلند مدت عالیه،در آینده قیمت الان بیت رو خواهد داشت در حالی که بیت ارزشش بسیار بیشتر از اینا خواهد شد،پس دوستان نوسان گیر فقط میتونن در مورد نوسان روزانه طبق اطلاعات خودشون اطلاع رسانی کنن،چون این نمودارها واین چرتو پرتا خزعولاتی بیش نیست،و من هیچ اعتقادی ندارم،چون الگوریتم قیمت و عرضه معلوم هست و یه مدتی طول میکشه تا به رشد بیوفته،برای بلند مدت خرید کنید نترسین،یا علی

دادا ترون صد میلیارد توکن هستش بعد قیمت الان بیت کوین رو بدست بیاره می دونی چی میگی یعنی باید سرمایه خیلی خیلی خیلی زیادی پشتش باشه تا یه ترون بشه این قیمت که فکنم کل بشیریت باهم این همه سرمایه نداشته باشن

داداشم،منظور من اینه که رمز ارزها پدر مادر نداره،خدا نداره،چیزی معلوم نمیکنه،سال پیش بیت چند بوده الان چنده،به نظر من ارزهای دیجیتال تازه تازه داره جون میگیره،و هیچکس خبر نداره که چ اتفاقی قراره بیوفته،نزدیک به ۳هزار رمز ارز داریم شاید یه ارز دیگه خودشو بکشه بالا،ولی تا ب این حال ترون به نظر من جلو هستش،و با ریزشهای بیت کاری نداره