گراف و هوش مصنوعی

سلام دوستان
یکبار برای همیشه گراف یک توکن هوش مصنوعی نیست بلکه
به نوعی می‌تواند به عنوان یک پروژه مرتبط با هوش مصنوعی تلقی شود، اما به طور خاص یک ارز هوش مصنوعی نیست. این پروژه در واقع به عنوان یک پروتکل برای ایندکس کردن و جستجوی داده‌ها در بلاکچین‌ها طراحی شده است.

ولی آیا ممکن است با هوش مصنوعی مرتبط باشد؟
The Graph به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که داده‌های بلاکچینی را به‌صورت بهینه و سریع جستجو و بازیابی کنند. در بسیاری از پروژه‌های مرتبط با هوش مصنوعی و یادگیری نه به داده‌های بلاکچینی نیاز دارند، این پروتکل نقش مهمی ایفا می‌کند، چرا که دسترسی به داده‌های مرتب و ساختارمند برای مدل‌های هوش مصنوعی اهمیت زیادی دارد.

کاربردها:
استفاده در پروژه‌های DeFi، NFT و Web3.
کمک به تحلیل داده‌ها که می‌تواند توسط سیستم‌های هوش مصنوعی استفاده شود.
بنابراین، اگرچه خود The Graph مستقیماً یک ارز یا پروژه هوش مصنوعی نیست، اما می‌تواند به پروژه‌های هوش مصنوعی و یادگیری در فضای بلاکچین کمک کند.

سلام دادا
باتوجه به تجزیه تحلیل شما که نشان‌دهنده آشنایی به بازار ارز های دیجیتالی بوده، آخرین و بالاترین افزایش قیمت این ارز در شش ماه آینده چقدر فی خواهد خورد،

سلام
من هیچ ادعایی ندارم و باید در نظر داشته باشی که تحلیل همیشه درست در نمی یاد ولی من فکر می کنم نهایتا تا قیمت 1.21 رشد خواهد کرد ‌ در ضمن یادآوری می کنم که رسیدن به این قیمت به خیلی چیزها بستگی داره که الان در مورد اتفاقات آینده نمیشه پیش بینی کرد .

پرسپولیس منکه چیزی نگفتم به باسن مبارکت برخوردبابا یخوره واقع بین باش