من فانتوممو از تراست ولت سواپ کردم فروختم پنج میلیون ازم کارمزد گرفت رو بستر اسمارت چین بود چرا؟؟ انقددددد زیااااد؟؟؟ نمیتونستم تغییرش بدم ب سونیک نمیشد
اولا الان چند روزه فانتوم از دسترس خارج شده و هنوز فعال نشده دوم اینکه به سونیک هم نمیتونی تبدیل کنی چون هنوز لیست نشده که بیاد توی تراست ولت
حداقل دو روز دیگه طول میکشه تا سونیک فعال بشه
اصلا الان فانتومی وجود نداره که بخوای به سونیک تبدیل بکنی
سونیکی هم هنوز لیست نشده که بخوای بفروشیش
تا سونیک به صورت کامل لانچ نشه نمیتونی به فانتوم جهت نقل و انتقال دسترسی داشته باشی …
یه سوال الان شما فانتومی ک قبلا خریدی انتقال دادی ب تراست ولتت رو چه بستری انتقالش دادی رو بستر فانتوم؟ یا استمارت چین ؟ اگه رو استمارت چین انتقال دادی تو خوده کیف پول تراست ولت موقع تبدیل ب سونیک ارور میده اصن فانتومی بالا نمیومد اونایی ک رو بستر خوده فانتوم انتقال دادن ب ولت برای تبدیل ب سونیک راحتن ولی رو بستر اسمارت چین نه .. منم گفتم یه موقع کلا ناپدید نشه ولی درگاه سواپش ب BNB باز بود ولی با کارمزد بالااااا نزدیک ب ۲۶ میلیون موجودیم بود پنج میلیون ازش کم شد حالا من عجله کردم یا هرچیزی الان دارم میگم ک اطلاع داشته باشین
چی میگی؟سونیک یه هفته ست توکوینکس تبدیل شد ومعاملاتش هم بازشده
درود ب تو بانوی آریایی یه سوال کوینکس اهراز هویت میخواد؟ یا با اپی ثابت میری؟
من فانتوم توی کیف پول اوکی اکس چنج نگهداشتم اینجا هم چند بار گفتم اگر انتقال بدید به کیف پول ايرانی خیلی بهتره مشکلی براش پبش بیاد حداقل میتونی به پشتیبانی زنگ بزنی
و بعد درخصوص صحبت شما وقتی شبکه سونیک و فانتوم از دسترس خارج شده چطوری میخوای کاری انجام بدی
باید صبر کنی تا اول زمان اتمام پروژه تبدیل بشه بعد اگر اون موقع نتونستی پیگیری کنی
الان وقتی قطع هست هیچ کاری نمیتونی انجام بدی