باکمال تاسف اگه فایل نتونه خودشو به بالای 15دلار برسونه من از همین جا نوید قیمت فایل 10سنتی روبهتون میدم و اینکه سیاست فایل اینه شمارونگه داره تو بازار تا سال 2027وبعد رسیدن فایل به 10سنت چیزی که خنده دار به نظر میرسه ولی 10سنت شدن احتمالش از فایل 150دلاری بیشتره
نمونه جنس مرغوب که ایشون استفاده کرده ![]()
![]()
![]()
آقا امیر شما جنس زدین که تو باغ نیستین،چرا میگم فایل 10سنتی چون دلیلم اینه سال2028هاوینگ بعدی بیت کوین هست و اواخر سال 2026و2027 ارزهای دیجیتال ریزش های سنگینی میکنند و هرارزی که رشد های سنگینی که کرده پشتوانه واسه خودش درست کرده وباتوجه به ریزش بیت هفت هشت برابری ریزش میکنه مثلا کاردانو دوباره برمیگرده به 20سنت اما برکردیم سراغ فایل این ارز اگه بخواد توی همین قیمت های 5تا 10دلارنوسان کنه باریزش سنگین بیت کوین پشتوانه ای برای خودش نساخته یعنی در کل رشدی نداشته از 3دلار شده پنج دلار پس باریزش چهار پنج برابری بیت کوین حداقل از همین قیمت میتونه بیست تا 30برابر دیگه ریزش کنه که دیگه میشه حوالی 10تا30سنت پس چیز عجیبی هم نیست ولی بازار شوخی نداره یه ارز برای زنده بودنش باید تکنولوژی شو بهتر کنه تا سرمایه بیاد داخلش ولی متاسفانه فایل فعلا فقط داره درجا میزنه تعصب الکی نداشته باشیم من خودم آرزومه فایل بیاد بالا وهمه به سود برسن آمین.
دوست عزیز
منم اگه چیزی میگم رو حساب چند سال تجربه م هست که تو بازار بدست اوردم تعصب بیخودی روی هیچ ارزی ندارم
با احترام بهتون میگم در اشتباه هسین
فایل روند نزولیش داره تموم میشه
و انشالله بزودی پرواز میکنه
خودم با خیال راحت از این ارز خرید کردم
چون از نظر نمودار یکی از تمیزترین چارت هارو داره
هدفمم بلند مدت هس
چون روندش در میان مدت و بلند مدت به شدت صعودیه
من سیگنال خرید به کسی نمیدم
هر کس مسئول خرید و فروش خودش هس
اگر فکر میکنید سرمایه گذاری روی ارزهای دیگه سود بیشتری براتون داره
جای دیگه سرمایه گذاری کنید
عزیز من وقتی میبینی از ۴ دلار پایین تر نمیاد یعنی اینکه هولدرهاش رو قیمت ۴ دلار فروشنده نیستن هر ارزی میبینی ریزش میکنه ینی قیمتای پایین تر فروشنده دارد و یا رشد میکنه ینی قیمت بالاتر خریدار هست که رشد میکنه
ن چیزی نزده هرکی هست فروش ما واسش خوبه یا واسه خودش یا واسه اونی ک اینو اجیر کرده ک بیاد رو روان معامله گر تاثیر بزاره
بله آقا سعید نیکزاد من منظورم واسه سال 2027و2026است که صعود ارز های دیجیتال تموم شده و بازار وارد فاز ریزشی شده منم گفتم اگه تثبیت بده بالای 15دلار رشد های خوبی میکنه ولی اگه همینجوری بین 5تا10دلار نوسان بده باریزش سنگین بیت تا نواحی 30هزاررفکر میکنی چیزی از فایل میمونه همین نهنگا که میگی حمایت میکنن باریزش سه برابری بیت در سال 2027فکر میکنی فایلو تو قیمت3دلارنگه میدارن:sweat_smile:
نه داداش یه نگاه به تاریخ بکن میبینی با ریزش سنگین بیت آلت کوینها به خاکو خون کشیده میشن الانم اگه فایل ریزشی نکرده چون بیت هنوز در فاز صعودیه تو خیال داری بابیت ۹۹هزار باز فایل بشه 3دلار؟؟؟؟؟؟
من خودم شخصا منتظر فایل صد دلاری نیستم 12یا15هم بشه به امید خدا خارج میشم
آقای محترم اینو بفهم قیمت فایل رو شرکت ها ونهنگای خارجی مشخص میکنند نه منو تو نهایت با خریدن 1000تا فایل که اصلا تاثیری در قیمت نداره اونا هستند که میلیونی فایل میخرن و میفروشن قیمتو مشخص میکنن بعد زرنگ باهوش اجیر شدم تو بفروشی میخوام نفروشی به من چه بفروشی یا نه من فقط میگم این ارز رسید به قیمت ده تا 15دلار خودم میفروشم چون شخصا امیدی بهش ندارم خواستم نظرمو بدم اگه کسی با من وقتی فایل به قیمت 15دلار میزسه و سود میکنه بفروشه و پولشو بعدا با ریزش شدید بیت بیت کوین بخره تا چند سال دیگه ده برابر بشه ریسک کنم حالا شما منظور منو بد متوجه شدی اون دیگه مشکلش خودتی بهرحال هرکی که دوس داره ریسک کنه و تا فایل 100دلاربمونه ولی من شخصا بیاد 15هم خدارو هزار مرتبه شکر میکنم و فرار از دست فایل و کل ارز های دیجیتال و دو سال دیگه دوباره ورود میزنم که کلی ریزش کردند
این چیزی که میگی کلا پروژه رو ورشکست کردی رفت درسته تو بازار روالی از قبل بوده ولی همه معادلات اینجوری نیست برای تعیین قیمت ارزها بعد ریزش سنگین بیت