سلام دوستان من مقداری کاردانو توی کیف پول دادالوس دارم و در استخرها استیک کردم متاسفانه چند وقته دادالوس باز نمیشه و در ۹۹.۶۷ درصد بیشتر آپدیت نمیکنه کسی هست بتونه راهنمایی کنه ؟
همینه دیگه.این کیف پولو از کجا اوردی اخه.من که تو این مدت اسمشم نشنیدم.اول یه پارکینگ بزن بعد ماشین بخر.اتمیک.تراست.کینومی.سردم لجر کول ولت .اینا رو نصب کن با بخر.موفق باشی
داداش این والت ک میگه والت رسمی کاردانو هست چی میگی برا خودت نامعتبره چون اسمشو نشنیدی نامعتبره؟
فکرکنم باید با خود سازنده کیف تماس برقرار کنی یعنی ایمیل بدی و یا از خود سازنده چارلز بخواهی این مشکل حل کنه
این کیف پولو خود کاربر محمد ساخته
مهندس،تحلیلگر،نوسانگیر،فعال بازارهای مالی و کارشناس محترم،این کیف پول رسمی خود کاردانو هستش
سلام مشکل حل شده و امروز متوجه شدم که ورژن جدید اومده و باید نصب کنم ممنون از راهنمایی شما حسین جان اطلاعات خودت رو بالا ببر و به فکر زمین برای پارکینگ ماشینت باش
دکتر جان پارکینگ اول بزن بعد ماشین بخر چیه؟
اولا این کیف خاص خود کاردانو هستش دوما ایشون هم خونه رو خریده هم استخر داره هم پارکینگ داره و هم ماشینشو داره …میدونی چرا ؟ چون مسقتیما از خود کیف ADA استفاده کرده پس ببین چقدر از شما جلوتر هستن.