Ustc و تحلیل‌های شخصی

قابل توجه میخ آهنی و سنگ کاغذ قیچی!! شخصی که سه روز قبل از بایننس تقریبا یک میلیارد ustc به یه ادرس انتقال داده و ادرس کیف پولش رو چند فعال رسانه‌ای به اشتراک گذاشتند، با نگاه تو باشه چرا روی یه استیبل کوین ورشکسته‌‌ی اسکم سرمایه گذاری کنه؟؟ من عکسش رو روی نمایه میگذارم یه کم تأمل کنید. بارها گفتم که چندین چالش پیش روی ustc هست از جمله سابقه سقوط، تیم ترا، عرضه کل نامشخص، حذف پروتکل‌های قدیمی و عدم گسترش فعالیت‌های مالی و فناوری که همه این‌ها در حال تغییره. تمام این تلاش‌ها از طرف جامعه‌ای نوپا و جوان با کمترین سرمایه انجام شده. ماهیت کریپتو تلاطم و هیجان و استرسه پس نیازی به کذایی‌سرایی شما نیست.

این که ی ولت ۱ میلیاردی هست نشد دلیل ی سری سایتا تعداد ustc کل ۷.۸۷ در دست tfl وlfg رو ۴ میلیارد تخمین زدن و بایننس هم ۲.۵۸۰ میلیارد و op و cp نزدیک ۳۰۰ میلیون دارن با حساب ساده میشه گفت کل باقی مانده میشه همین کیف پول ۱ میلیاردی ک میگی… بقیه هولدرها چی اینجا دو نفر هستن که ۹ میلیون ustc دارن بس اینا همه باگ هست هر چی میشنوی باور نکن

یه جمله بهت بگم و تمام: دین هم به اجبار و اکراه نیست. من و تو مسئول خرید و فروش نیستیم پس لطفا اگر نظر مخالفی داری، بهتره برای خودت نگهش داری و تعیین تکلیف نکنی برای دیگران. خدا هم در قران به فرستاده‌هاش میگه فقط ابلاغ کننده باشن همین. اینکه چهار تا اصطلاح یاد گرفتی و دایم لوده بازی میکنی مشخصه با هرکسی این مدلی صحبت کنی بلاکت میکنه. فقط مرد باش و بگو تو و امثالت که هیچ اعتقادی به این ارز ندارید، دقیقا چرا حشری شدین و پاچه می‌گیرین؟؟ ماهیت خبر بر صدق و کذبه و این بازار هیچ پشتوانه و تضمینی نداره حتی بیت‌کوین. پس لطفا چاک دهنتو ببند و سودتو بگیر.

علیرضا جان سلام