پولکادات و تارگت

سلام دوستان ارز پولكادات تو همين چند روزه ٢٧ تا ٣٣ دلار رو تاچ ميكنه صبور باشيد تارگت نهاييش ميتونه ١٢٠ دلارباشه شايد باورتون نشه ولي مطمعنم چون نزديك ٢ سال ميشه كه صعودي شده و نتونست كف ٣ دلار رو بشكونه از حالا فقط صعودي ميشه البته توي ٢ سال اينده ١٢٠ دلار رو ميزنه

خودت فهمیدی چی گفتی

چرا ؟چرا مردمو با حرف های بی خودت بدبخت میکنی.مردم عزیزم .این ارز درسته جزو ارزهای پر پتانسیل هست ولی تا تیمش نتونن تارگتایی که گفتن عملی کنن هیچی انگار من بیام هزارتا وعده بدم ولی نتونم اجرا کنم .حالا حکایت این ارز هم همینه .این ارز dot. Icp. Fil از همین نوع ارز به یک شکل هستن که خواب زمستونی هستن خواهش اینجا رو حرف هیچکس خریدو فروش نکنید حتی حرف من.برید خودتون تحقیق کنید بعد خرید کنید.لطفا تایید کن

کافیی بیت بشه ۷۶۰۰۰ اوموقع ۲ دلار و هم میبینه همون طور که از بیت ۱۰۶۰۰ ۷ دلار بود الان بیت ۹۷۰۰۰ شده ۵ دلار

گم راه چيه خواب زمستوني چيه من توي تايم بالا چارتش رو چك كردم و اين ارز همه رو انگشت به دهن ميكنه فقط بزار رشدش شروع بشه الان توي پولبك هست تو فقط ٢ ماه صبر كن ببين ٣٠ دلار رو ميزنه يا نه اين ارز ٢٤ ماه كه صعودي شده مطمعنم كه پرواز ميكنه مسير راهش به نوبت
١٥ دلار
١٧ دلار ٢٣ دلار ٢٧ دلار ٣٣ دلار ٦٠ دلار و تا ١٢٠ دلار هم ميتونه رشد كنه اين پيام من رو يادتون باشه برو ارز crv رو نگاه كن تاريخ پيامامو چك كن رو ٢٠ سنت سيگنالش رو دادم تاركت ١/٥ دلار كه زده تا ٤ دلار و ١١ دلار هم رشد ميكنه پولكادات اين اخرين ريزشش بود تمام و تمام