تحلیل قیمت ارز دیجیتال

فعلا از اون 3حالتی که کامنت اول در این پیج گذاشته بودم

داره حالت اول رو فعلا دقیقا واکنش نقطه.زنی شروع کرده به اجرا..تا ببینم تا پایان کندل روزانه و هفتگی که بامداد خواهد بود…صعود و تثبیت بکنه یا نه

یعنی دقیقا از قیمت واکنشی 0.0172
(دقیقِ دقیقش 0.01716)…واکنش برگشتیشو شروع کرده…چارت صرافی مکس.کوین

حالا 15ساعت از کندل هفتگی مونده…اگه اهسته اهسته بره بالا و کندل هفته رو سبز ببنده…اونموقع استاپ رو زیر همین قیمت بالا میکاری…که اگر در کندل هفته بعد…خواست بره سمت :backhand_index_pointing_down:

0.015 الی 0.012…فروخته باشه..و پایینتر در این دو محدوده قیمتی مجدد بخری که حجمت بیشتر بشه

اگرم استاپت رو نزد…انقد بازی میکنه که اخرش در یکی دو هفته بره برسه به نزدیکای 0.038…اونموقع تازه میشه یه فروشی زد یه گوشه نشست ببینم بازم تمایل داره بالاتر بره..اگه اره..دوباره سوار میشی و در 0.57 دوباره یه پیاده میشی و باز همین تمایل به بالا رفتن رو رصد میکنی

چون در هر صورت این هرچقدر هم پایین بره…اخرش به سمت 0.038 و 0.057 یک روزی باید برگشت کنه…

اگرم کندل هفته فعلی سبز نبست…پس میخاد 2حالت دیگه رو اجرا کنه

3حالت داشتیم

1. از 0.0172 به سمت 0.038…که امروز دقیقا از اونجا فعلا استارت کرده بالا…اما هنوز تثبیت 4ساعته تشکیل نشده..باید کندل هفتگی بسته بشه که سبز بسته شه و احتمالا یک کندل سبز شَدو بلند بدنه کوچیک اونموقع یه خرده تثبیت داده

2)بهترین حالت که باعث میشد دیگه برگشتی در کار نباشه به زیر 0.03…این بود که 0.015 الی 0.012 رو ببینه بعد بره بالا

3)بدترین حالت…بره زیرِ 0.012 و اونجا تثبیت بده که…عُمر زیادی تلف خواهد کرد و روح و روان رو فرسایش میکنه تا بچرخه بالا

اینو میگن تحلیل…یعنی تمام حالات احتمالی که پیش میاد…چون این بازار پویا و 24ساعته هست…ممکنه در لحظه…با سناریوی اول که مثلا اینجا 0.0172 بوده و دقیقا دقیقا واکنش دقیق بهش کرده و برگشت زده…تثبیت نتونه بده..اما تو میتونستی باهاش یک نوسانگیری 4..5درصدی و حتی بیشتر ازش بکشی بیرون… پس میره حالت دوم…اونم نتونه تثبیت بده باید بره سراغ حالت سوم
شما باید پشت چارت باشی…و در این واکنشها سوار و پیاده بشی و استاپ بذاری…تا وقتی که کندل هفتگی تثبیت کنه..اونموقع میشه ولش کرد به حال خودش

تحلیل این نیست که = هرکی یک متن نوشت…چرا 1ثانیه بعد 5000000درصد رشد نکرد…تحلیل یعنی احتمال برگشت به بالا یا پایین از چه مناطقی رخ میده اونم حتی باید تثبیت شدنش رو وقتی به اون مناطق رسید نشون بده = اینو فقط افرادیکه سواد چارتخوانی دارن میفهمن تثبیت دادن چیه…اونیم که سواد چارتخوانی نداره…مدام ناسزا و گفتن اینکه های این تحلیلا به درد نمیخوره و از این حرفا میزنن…چون ضرر فشار و مخصوصا در رِنج زدن…ادمو کلافه میکنه

دیگه احتیاج به توضیحات خاصی نیست که بخام هی مطالب جدید بذارم…دقیقا این 3کامنتم از این ارز رو چک کنید…همین مسیرها براش رخ میده…هم شرایط این ارز رو قبلا نوشتم…که کجاهاش میلنگه کجاهاش به دردخوره

هم حالات قیمتی که براش قراره اتفاق بیفته

و در کُلیت ماجرا اینه که دیر و زود داره..ولی سوخت و سوز نداره = دیدن قیمتِ 0.038 و احتمالا 0.057…

و حتی بعدا 0.09…و 0.3

و اگر بولران قوی رخ بده…1دلار هم خواهد شد…اوموقع دوج کوین رو میتونی توو 15الی 30دلار هم ببینی

مسئله فعلا صبر و زمان هست..که کلافه کننده.س…مخصوصا در ایران که همه دنبال چاره ای برای نجات از تورم تلاش میکنن

از دوستانی هم که لطف داشتن..متشکر:heart::rose::rose:

خلاصه همین 3کامنت برای اینجا کافیه و روند کلی این ارز همون 3حالت خواهد شد کمی بالا پایین تلرانس هست…مگر اینکه کلا این ارز (هَک کامل و پوچ بشه که اینش معلومی نداره)

و همون 3حالتی که گفته بودم رو باهاش مانور باید داد و باهاش مَچ شد در مدیریت کردن سرمایه تا برگشت کنه و به نتیجه برسه…زمان نیازه

موفق باشید:rose::rose:

دوست عزیز هیچ ارزی فعلا ریزشش دست خودش نیست بیت داره همه رو میشکه پایین پس فعلا سکوت کن جای این همه حرف زدن

سلام
بنظرت کدوم حالت اتفاق میفته
یعنی الان اضاف کنم یااگه رفت ۰۱۵و۰۱۲اونجابخرم

سلام دوست عزیز معذرت میخوام نخونده گفتم سکوت کن
الان کامل خوندم بسیار منطقی گفتی تشکر

تو چیکاره باشی که بخای جلوی نظر دادن منو بگیری یا نگیری

بار اخرت باشه ریپلی زدی..بزن به چاک به نظر دادن خودت برس

ولش کن به حال خودش

همیشه میانگین زدن رو باید گذاشت حداقلترین حالت…پس الکی پول تزریق نکنی بهتره

همون کامنتی خودت گذاشته بودی عالی بود…در قیمت 0.045 فروش بذاری و هفته ای 1بار چک کنی و بزنی به بیخیالی…وگرنه بیماری روانی اعصابی پیدا میکنی

حتی ممکنه 0.08 رو هم ناگهانی ببینه…ثانیه ای

پس ولش کن به. حال خودش..و خودت که کاربلدی…بادهمون پولِ خود ارز..حجمشو زیاد کن به جای اینکه پول بیشتر تزریق کنی

:backhand_index_pointing_left:به نظرم باید صبر کرد کندل هفته امشب بسته بشه..اگه کندل سبز هفتگی بست(مرد دار اویخته)…دیگه با در به دری زور میزنه نمور نمور یه سمت 0.038…و بعد یک شارپ نزولی به 0.012 یا 0.015
و بعد دیگه بره برای 0.057

کِسل کننده هم شده..2ماهه سقوطه…دیگه باید یه پولبکی بزنه حداقل

باید 2هفته فرصت بدی..یعنی کندل هفته بعدی هم وایسی بسته بشه…اونموقع خیلی راحت میشه مطمئن شد دیگه مسیر کجاست…پس بهدنظرموالکی پول بیشتر نباید تزریق کرد و باید ول کرد به حال خودش

چون 2روزِ اول کندل ماهانه…معمولا همیشه قرمزیاش برای تشکیل سایه هست..

این ارز هم معمولا همیشه بامدادِ دوشنبه ها یک افت واکنشی سریع میده پایین و بعد تا چهارشنبه ..پنجشنبه میره بالا
الان 4..5هفته اینکارو کرده…و دیگه به نظرم اخرین هفته ای باشه که بخاد این نوع حرکتشو اجرا کنه

سرت به کار خودت باشه (کاربر تازه وارد)

من باید میخام در یک محیط اجتماعی آزاد نظری بنویسم…باید بیام از توی (کاربر تازه وارد) اجازه بگیرم اخه که حتی 1نمودار تحلیلی توو سابقه اکانتت وجود نداره

که تو میخای به من بگی ساکت باشم یا نباشم

دفعه اخرت باشه چه برای من چه برای هر اکانتی تعیین تکلیف میکنی…همونطور که بقیه شعورشو دارند که برای نظر سایرین تعیین تکلیف نکنن

شعورت نمیرسه این بی ادبی رو نکنی

برو دنبال نظرات خودت کسی جلوتو نگرفته..بار اخرتم باشه زیر کامنت من ریپلی میزنی

غیب گفتی که همه ارزها دارن میریزن ها؟ تعریف روایت میکنی؟
خوب معلومه همه چشمشون به دامیننس بیتکوینه…که در کامنتهای من ذکر شده

ار اول و اخرت باشه برای نظرات هر شخصی به ذهنت بساد تعیین تکلیف کنی

همینمون مونده یه متنی میخایم تایپ کنیم یه آماتور اکانت بیاد ازش مجوز تایپ کردن بگیریم

بدو دنبال کارت فرهنگ نرم افزارهای ازاد اجتماعی هم یاد بگیر

جواب گذاشته بودم ظاهرا تایید نشده

به نظرم در کل میانگین کم نکن…بذار انقد زمان حتی 10هفته 1سال بگذره تا اخر برگشت اتفاق بیفته

تزریق پول بیشتر جایز نیست…

در ضرر بهترین کار زیاد کردن حجم با همون پولیه که داخل بازار داری

همونکه خودت گفته بودی تارگت 0.045 بذاری و بیخیالی چند هفته یا 2ماه طی کنی…بهترین کاره…و هر هفته 1بار چک کنی

چون فعلا دامیننس بیتکوین با اینکه یک حمایت تایم رورانه رو پریروز از دست داده..اما همچنان بازی میکنه و کلافه و ممکنه به پله های پایین حتی کانال 0.01 و 0.008 (لحظه ای) برسه

مخصوصا که کندل هفته رو انگار جالب نمیخاد ببنده و تثبیت 4ساعتی نداده بالای کانال 0.017

حالا تحیلیت راجع ب هارمونی میگم درست ولی مارکت کپ۳۰ دلاری دوج کوین میدونی چقد میشه!؟؟ میشه ۴/۵ تریلیون دلار ک کل مارکت فعلی مارکت الان ۳ تریلیون دلاره ی چیزی بگو ک حداقل بشه باورش کرد ستون😐

مارکت کپ دوج.کوین…اوایل…همقیمت یک
(هوندا.سیویک دهه 1990میلادی) بود
اونموقع کسی باورش نمیشد امروز با مارکت کپ 37ملیارد دلاریش بشه تمام کارخونه های (هوندا) در سراسر جهان رو خرید

جارت بلند مدتش نشون میده 35دلار رو هم ممکنه روزی ببینه…اینده مشخص نیست

خیلی قشنگ توضیح دادین ممنونم
صفحه رو لطفا ترک نکنید و برای ما مبتدی ها باز هم تحلیا بزارید
سپاسگزارم

درود بر شما دوست عزیز
سپاسگذارم بابت تجزیه و تحلیل شما،بسیار زیبا و دقیق تمام سناریوها رو گفتین و همینطور تارگت های کوتاه مدت و همچنین بلندمدت تر و حتی تارگت 1$ به شرط بولران پیش رو که در کل محتمل هستش و هدف تیم هارمونی هم 1$ شدن هستش و واسه همین نام این رمزارز one هستش،بنظرم که این تارگت و بهش میرسیم،با نظرتون کاملا موافقم و قطعا نظر شخصی هستش و ممکنه…
الهی همگی دوستان و هموطنان عزیز و محترم و دوست داشتنی من پرسود باشید و در پناه خداوند سلامت و خوشبخت و ثروتمند باشید:folded_hands:t2::ok_hand:t2::rose::purple_heart: