یکی بیا تحلیل بکنه بگه من رو ۹۰۰ خریدم ۱۰۰ ملیون چه اشتباهی کردم کمک کنین بگین چیکار کنم
صبر کن داداش صبر …عجله نکن میاد بالا دوباره
نگه دار میره بالا
جاننننننن صد میلیون دوج خریدی برادر سوژمون کردی
صبر کنید درست میشه
همیشه تو کف خرید کن و هیجانی خرید نزن:expressionless_face:![]()
دوست عزیز بزرگان یه نوسان بهش دادن و سود خوبی کردن ، درسته که شما رو اوج این نوسان خرید نکردی ولی در روند افزایشی خرید کردی ! که حرکت اشتباهی بوده ، درستش این بود که از قبل رو قیمت کف خرید میکردی و در روند افزایش قیمت ، این حس که جاموندی باعث خرید اشتباه شما شده ، پس باید درس عبرتی باشه که در خرید یا فروش بتونید جلو احساسات خودتون رو بگیرید ، و الان که با قیمت بالاتر خرید کردین بنظر گزینه هولد بهتر از فروش شماست ، با این حال با در نظر گرفتن جوانب متعددی که در بازار ارز دیجیتال وجود داره انتخاب کنید و کسی نمیتونه دقیقا کمکی بهتون بکنه!
صبور باش همین هممون لنگ چنتا نهنگیم
صبر کن دیگه چرا حول شدید
من خريدارم اگر ميفروشي
نگران نباش شاید چند وقت طول بکشه و تا ۳۰۰ تومنم بیاد پایین ولی این مدت زیاد نیست تا یک سنت میره بالا
من که بد شانسی اوردم عجله کردم ۲ میلیون واحد دوج داشتم رو ۲۰۰ خریده بودم تا رفت بالا رو ۲۷۴ فروختم چند میلیارد سود از دستم رفت ایشالله همه سود کنند و کیف کنند
چون واقعا کار پر استرسیه
نگران نباش. اگر خیلی ناراحتی یکم نوسان گیری کن با نصف دوجتت ولی فقط به نیت افزایش سکه دوج کوینت نه جبران ضررت. من 83 میلیون تو ضرر بودم بخاطر ریپل. با این نوسان دوج 70 تومن جبران شد.دوباره خواستم نوسان بگیرم الان 8 تومن دیگه از 70 تومن رو باختم ولی غمی نیست. این دوج قطعا بازهم از این حرکات میکنه.فقط صبر کن. من 28 رو عذاب کشیدم ولی درست شد. حالا فکر کن 3 ماه دیگه اصلا. با ضرر نفروش.فقط حواست به دلار باشه که البته بعیده خیلی بیاد پایین.
بزار بمونه صبور باش
صبر کن برادر من فقط صبر اشتباه نکردی جواب میگیری به شرط اینکه صبر کنی
اشتباه چرا تو این اصلاح به این بزرگی خریدی دوست عزیز تحلیلگر نیستم ولی اینو میدونم ۱۰۰ میلیون خریدی بی شکیه روز خیلی بیشتر از بانک و بورس بهت سود میده پس نگراننباش صبر کردنمهمترین عامل سود کردنه منخودم وقتی تا ۱۰۰۰٪ بالا رفت طمع کردم نفروختمولی زندگی همینه ومطمئن باش ۵ سال دیگه باورنکردنیه سود دهی ولی اگه تریدری داستان فرق می کنه سرمایه گذاری در بلند مدت ریسکش بسیار پایین هست شما به تاریخچند سال گذشته و نمودار افزایش قیمت ها هم مراجعهکنی به حرفممی رسی