هولد یا ترید: یک دیدگاه کلی

دوستانی که میگین بندازم ده سال دیگه بیام غافلگیر بشم میدونی تارگت یعنی چی ریزش سال ۲۰۱۸ میدونی چیه میدونی کاردانو هدف سقف یک دلار زده و یک ریزش سنگین کرده اکثر ارزها ریختن تو اون سال چند تا سال ۱۰ سال دیگه شاید اصلا کاردانویی نباشه این اتفاق میتونه هر چند درصدش کم باش تویی که هلدری تو هم اگر فکر میکنی باید فقط پولت بندازی و بهت سود بده در اشتباه محضی شما باید هر روز اخبار فاندا این ارز دنبال کنی اونایی تو ریپل گیر افتادید خیلیا اوایل ریزش ریپل پیاده شدن خیلیا قبلش امروز اون هولدارایی که تو فکرای مبتدی مثل بعضی از اقایونن که کاردانو ۵ سال دیگه میشه قیمت اتریوم دست بردارید وقتی از بازار چیزی نمیدونی سکوت کن برا خودت هدف داشته باش اقا من مثلا هدفم کاردانو ۲ دلاری این تارگت برن خارج میشم یعنی چی ۱۰ سال دیگه میخوام ببینم پشمام بریزه اینجا بورس نیست ریزش ها وحشتناک این بازار نبودید تو ۲۰۱۸ ببینید شاید بعضیاتون به مرز سکته میرسیدید خواهشا علم بازار کسب کنید بعد حرف بزنید

د خب مشگل همینجاس ک از تو بورس اومدی اینجا و فاندامنتال و تحلیل و اینا رو زیاد متوجه نمیشی .هنوز تو حال و هوا و ضرر هنگفتت تو بورس ایران هستی .
برو خدا روزیت رو تو ی صفحه دیگ بده مثل دوج و ریپل و اینا .
درثانی 2018چند سالت بود 12؟۱۴؟۱۵سال از کی و کجا خوندی عمویی .خب پس اینجا چ غلطی میکنی .تو برو توهمون بورس ک هزارهزار درصد میداد یا اصلا برو بذار بانک ۲۰درصد سود بگیر
تو ک دل و جگر و فهم اینقدر پایینی داری اینجا چ میکنی .ی نگاه ب لینک بنداز شب عید بود۵۰هزار الان چقدرع؟؟؟؟بلند بگو۶۰۰هزار
پس ببند و برو ی گوشه بشین و وراجی نکن گل پسر مامان

چیزی زدی ؟ سال ۲۰۱۸ رو منم دیدم ، ۳ تا بیت کوین داشتم و هنوز هم دارم ، خوب چی شد ضرر کردم؟ الان نزدیک ۳ میلیارد دارم ، سکته هم نکردم ، علم بازار رو شما برو کسب کن یه حساب دو دوتا هستش