دوستان کسی ازصرافی اطلاعاتی داره ؟ احساس میکنم کارمزدش خیلی زیاده من نمیتونم تو نوسانگیری سود خوبی بردارم مثلا ترون رو ۱،۸۹۹ گرفتم اومده ۱،۹۲۷ تومن هنوز پول خرید من درنیومده !! اصولا هر صرافی اینجوریه یا آبانتتر کارمزدش بالاس ؟ لطفا اگر اطلاعی دارین جواب بدین ممنونم
دیگه وقتی برای هر رفرال ۵۰ تومن ۵۰ تومن بی بی دوج صلواتی داره پخش میکنه بالاخره باید از یه جایی این پول در بیاد یا نه !
اسمش رو خودشه تتر داره
تتر بخر ازش رو صرافی خارجی نوسانگیری کن
الان داری فقط کارمزدگیری میکنی !
سلام دوست عزیز از کارمزد بالا نیست که نمی تونی نوسان بگیری قیمتی که رو چارت هست با قیمت صرافی یکی نیست با صرافی خارجی کار کن واسه نوسان.
کارمزدش بالاست خیلی هم بالاست من تو یه صرافی خرید میزنم با کارمزد 0.32 درصد خیلی هم عالیه صرافیش
صرافی های ایرانی به درد نوسان گیری نمیخورن
ابانتتر اشغالترین صرافیه و کارمزدش اندازه خون بابای اقا رضاس مدیرش
از صرافی دیگه معامله کن
شما اونموقع که رو 1899 گرفتی قیمت خرید از ابانتتر گرفتی قیمت فروش به ابانتتر شاید بوده مثلا 1790 یا پایین تر بعد الان که میخوای بفروشی مثلا باید قیمتش بشه 2000 اینا تا به پول خودت تازه برسی
و در کل آبانتتر صرافی مزخرفی من خودم ازش خرید کردم کارمزدش بالاس و موقعی هم که بیتکوین میره بالا قیمت تتر رو کم میکنه که همه میفروشن و موقعی هم که بیت میریزه قیمت تتر رو میبره بالا که همه میخرن و در کل از دو سه جهت فرو میکنه
ترید با صرافی ایرانی نمیتونی داداش کارمزد همشون زیاده
ترید باید تو صرافی خارجی انجام بدی.. صرافی ایران زیاد کارمزد میگیرن نمیتونی توی نوسانات کم سودی بگیری. تتر بگیر بریز تو صرافی خارجی کارتو انجام بده بعدش باز تتر کن بفروش به ایران پولش کن
همه صرافی ها این کار رو میکنن ولی تتر بدتر از همه س
بررو صرافی کوینکس ارز cetرو بخر دیگه کارمزد رو خیلی کم می گیره
کسی مگ تو صرافی ایرانی نوسان گیری میکنه
بدترین صرافی داخلی هست کلاه بردار به تمام معنا عوضش بکن.
بیتیکس 24 کارمزد ۳% من دوسال دارم باهاش کار میکنم واقعا صرافی عالی هست میتونی تحقیق کن بعد ثبت نام
بیتیکس 24 کارمزد ۳% من دوسال دارم باهاش کار میکنم واقعا صرافی عالی هست میتونی تحقیق کن بعد ثبت نام@
داداش این دو قیمت به ریاله اتفاق خاصی نیوفتاده. سودی نکرده که بدبخت
من با صرافی.. کار میکنم خیلی راضی هستم
دوست عزیز مگه چقد تفاوت داره خرید و فروش شما فرقش ۲۶تک تومان هس هر واحد مگر این که مبلق خریدت میلیارد باشه
اره لامصب تا میتونه تیغت میزنه
مثلا روی ۶۰ میفروشی برات ۵۸ حساب میکنه
همه تو همین مایعاتن