سلام به دوستان يه چيز ميخوام بهتون بگم خواه گوش كنيد خواه ملال اين بازار ديگه هيچ سودي به منو تو نميده من حدود پنچ ساله تو بازارم اول ماينر داشتم بعد دو سه سال ديدم خريد فروش و هلد خوبه هرسال هر چقدر گير م ميمد ميومدم ارز ميخريدم يكدفه اتريم از ١٢٠ تومان به ٤٥ تومان و كادا از ٢٠ دلر به سه دلار خلاصه سرتونا درد نيارم دو تا زمين هم فروختم از طمع زيادي ارز خريدم تا بيست روز پيش كه حدود دوهزار دولار ديگه ته پولم مانده پود كه تريد كردم خداوكيلي اكانتم يك سنت شد ار اين چند سال تو هركاري فعاليت كرده بودم هم كار يا گرفته بودم هم چند مليارد سرمايه بيشتر بود حالا كاسه چكنم چكنم دست گرفتم لطفا از بازار ارز ديجيتال فاصله بگيريد تا مثل من نشديد
حرف حق تلخه و گوش شنوا براش كمه داداش .
وارن بافت گفته همه بيت كوين ها را ٢٥ دلار هم نميخوام . آدم كمي نيست در حوزه سرمايه گذاري اين مرد .
معذرت میخوام اینو میگم ولی بیا پایین بچه . تو اگر پنج سال تو این بازاری باید خیلی چیزارو میدونستی . اگر هولد هم کرده بودی از اون موقع باید تا الان 3هزار درصد با تورم دلار توی سود میبودی . توی همین بازار با پنج سال سابقه یک سنت داری . من اون موقع 2 ملیون تومن داشتم و الان با اینهمه ریزش بازار صدو هشتاد ملیون دارم . چرا دل مردم رو خالی میکنید . شما بلد نبودی یا وقت نزاشتی یه چند کلاس انلاین بری تا یچیزی یاد بگیری .
خواه گوش کنید خواه ملال یعنی چی ؟
میشه بیشتر توضیح بدی.
دوست عزیز شما از پنج سال قبل تتر هم نگه میداشتی الان سه برابر بود
بس باید خیلی ■■■■ تشریف داشته باشین اخه مغز متفکر ۵ سال پیش اتریوم ۱۰۰ هزار تومن کمتر بود قیمتش اگه اون زمان خریده بودی الان یکی از بزرگترین سرمایه دارا بودی چطور زمین به باد دادی امکان نداره اگه من ۵ سال پیش میفهمیدم ارز چیه الان به همه چی رسیده بودم بس عرضه نداری
آدم عاقل زمینو نمیفروشه بره ارز دیجیتال بخره ، تو باید یاد بگیری از این راه پول دربیاری نه اینکه زمین و خونتو فدا کنی ،تقصیر خودت بود گردن ارز دبجیتال ننداز .ارز دیجیتال شاهکار پرداخت غیرمتمرکز هست.
آقای پنج سال فعال،مشخصا که یک دروغگویی بیش نیستی،چرا که کسی که پنج سال فعالیت داره ارزهارو به تومن نمینویسه و یا نمیگه،کسی که خاک این بازارو اونم تو پنج سال اخیر خورده در کمترین حالت سرمایش حتی ۱۰۰ برابر هم شده پس توی چیزی که تخصص نداری حرف الکی نزن
شعر نگو
۱ سنت اسکول
پنج سال نیست ۵ماهه تو بازاری
این هنره که بیت سه هزاردلاری پنج سال پیش را خریدی بقول خودت والان هیچی نداری بابا تو شعبده بازی ![]()
![]()
![]()
![]()
اخه یه چی بگو بگنجه![]()
![]()
![]()
![]()
کسی که ماینر داره یعنی تریدر عالی هست. پ داستان نگو
بیا پایین بچه سرمون درد گرفت
من خودم دارم از بازار سود میگیرم…اگه بفهمی کجا بخری و کجا بفروشی میتونی بهترین سود را بگیری…حرفت را قبول دارم این بازار بدرد شما که بدون اطلاعات و اموزش ندیدن وارد این بازار میشی قطعا ضرر هست…منم اگه میخواستم مثل تو هر جایی بخرم قطعا منم ضرر کرده بودم…تو این قیمت خرید بزنی مطمعن باش سود میکنی چون الان به کف قیمت رسیده …این پیام را یاد داشته باش تا دوماه دیگه ببین بازار کجاست و اگه اینج میخریدی تو سود بودی یا ضرر.پرسود باشید
۵سال قبل فقط ۱ میلیون تومن اتریوم داشتی استاد الان ۱۰۰ میلیارد پولت شده بود . شما خالی زیاد میبندی
دوست عزیز با مطالعه و آموزش میتونستی سرمایه ت رو حفظ و چند برابر کنی در این بازار که حداقل دوبار بیت کوین افت قیمت میکنه باید کف قیمتهارو خرید میکردی ودر سقف قیمت میفروختی اگر هم فیوچربازی باید در ابتدا ۱۰ درصد سرمایه ت رو وارد میکردی بعد اگه به ضرر افتادی هر ۲۰ درصد ضرر تو مقداری پول وارد ومیانگین کممیکردی تا نقطه لیکوئیدت رو بهتر میکردی و خلاصه باید اموزش ببینی اینحا کاسه چکنم دستت نمی گرفتی الان یکبار من با ضرر معامله م رو نبستم الانم دوست عزیز اینو بدون افراد نوفق فقط دوست دارن بازار بیشتر بریزه تا در اون کف قیمت خرید کنند و بالاتر با یود بفروشند
خب اول آموزش میدیدی تا به این روز نیوفتی
تو که ترید بلد نیستی میخواستی نکنی تا الان سرمایت از بین نمیرفت
برای آنهایی که تازه می خوان واردبشن هشدارخوبی هست
داداش ممنون از تجربه ای که به اشتراک گذاشتی
دمت گرم
حرفت حقه
منم رفتم و گورمو برایع همیشه گم کردم
به قران بورس از اینجا بهتره به قراننن
کاملا موافق حرفات هستم واقعا سرمایه ادمو پودر میکنه باز بورس بهتر هست الان