اسپات یا فیوچرز در کوینکس؟

اگه با کوینکس کار میکنید بهتره که فقط اسپات انجام بدین
اگه فیوچرز کار میکنید بدونید که خیلی اوقات در مواقعی که پامپ یا دامپ ناگهانی انجام میشه اکانت شما از کار میفته و نمیتونید معاملتونو ببندید یا اینکه معامله جدید باز کنید! اپلیکیشن کوینکس به اینترنت و خیلی چیزای دیگه گوشی شما دسترسی داره و حتی گاهی در چنین مواقع حساس اینترنتتونو قطع میکنه یا کاری میکنه تا گوشیتون هنگ کنه.
بهمین خاطر کوینکس از گوگل پلی حذف شده و مورد تایید گوگل پلی نیست.

این حقیقته این بی شرفها موقع سود کردنم کار نمیکرد و موقع لیکوییدی خطا میزد کل سرمایمو بر باد داد 6تتر برام گذاشت اونم تو پوزیشنهام نبود خدا ازشون نگذره

داداش فیوچرز کوینکس جز بزرگترین اشتباهات من بود چون خیلی مضخرفه و رسما دزده بعد از کلی ضرر و اب شدن پولم فهمیدم دلیلش چیه
۱۰۰۰ دلار داشتم معامله ریسک فری کردی بعد دیدم معامله ریسک فری شده رو با ۸۰ دلار ضرر بسته
عملا خیلی خیلی داغونه و دزد
یا با ۱۰۰ دلار سود میبستی با ۶۰ تا برات اوکی میکرد
منم‌ چون تا حالا به همچین چیزی برنخورده بودم اصلا شکم نمیرفت که اینجوری باشه
شاید چنتا معامله باهام اینجوری کرد دیدم موجودیم آب میشه تا حسابو دقیق کردم فهمیدم دلیلش اینه
اما کوکوین اینجوری نیس

من در فیوچرز سایتش بودم حسابمو روی ایپ توکن بست میزد معامله ممنوع تا لیکویید شدم بعد باز کرد ایمیل زدم گفتن در شرایط حساس حفاظت فعال میشه روی لونا در سقوط هم لیکویید کرد مراقب باشید

درود بر شما دقیقا با منم همین کارو کرده زد معامله ممنوع ایمیل دادم چرا این نامردی هست از دستی منوع لیکویید کردید گفتن سیستم خودکار محافظ از ارز های غیر طبیعی فعال میشه . و هیچ جبران خسارتی نکردن و 380 دلارم رفت

کوینکس که ایرانیا رو تحریم کرد متاسفانه!

به نظرم جای اینکه ریسک دارایی خودتون رو تو این صرافی کنید برید سمت یه صرافی مطمئن تر دقیقا همین کاری که من کردم

با نظر دوستان و حرفایی که تو توضیحات خود صرافی نوشته بود رفتم سمت توبیت و واقعا صرافی خوبیه

چیزی که بیشتر از همه توجهم رو جلب کرد هم بخش فیوچرز توبیته

امکانات خوبی داره رابط کاربریش روونه انواع سفارش ها و ابزارهای معاملاتی رو داره و برای ترید ها عملا یه جعبه ابزاره