تحرکات اخیر در قیمت بیت کوین باعث شد مجدداً سروکله تیترهای منفی رسانهها و مهمانان همیشگی آنها پیدا شود.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا واقعا بیت کوین در حال سقوط است؟» شکل گرفته است.
تحرکات اخیر در قیمت بیت کوین باعث شد مجدداً سروکله تیترهای منفی رسانهها و مهمانان همیشگی آنها پیدا شود.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا واقعا بیت کوین در حال سقوط است؟» شکل گرفته است.
سلام. اولا ممنون از لطفی که من و همکاران دارید.
در پاسخ باید بگم که متاسفانه دولت و جکومت های قرن بیستم توسط ■■■■■■ های سیاسی اداره می شوند. حتی در کشورهای توسعه یافته. چنین نقشه ای که شما
می فرمایید احتیاج به یک طرح بیست ساله داره که در دولت های دمکراتیک به دلیل عوض شدن دوره ای شیوه حکومت عملی نیست.
چنین ایده ای فقط توسط یک فرد نابغه ( یا گروهی از افراد نابغه) قابل اجرا بود که عضو هیچ دولت و حزبی نباشند.
اگر هم بر فرض محال همچین کاری کرده باشند حتما تا الان برعکس عمل کرده چون تا الان بیت کوین به نسبت
خیلی موفق عمل کرده و قیمتش به طور کلی صعودی بوده.
کشورهای آمریکا و انگلیس علی رغم ظاهرشون یکی از سنتی ترین نظام های مالی دنیا رو دارند و این ایده اصلا به فکرشون نمی رسه.
در ضمن احتیاجی به استفاده از کلیشه نیست. شما خیلی راحت با استفاده از منطق و احتمالات می تونید بفهیمد
که آیا احتمال طرح چنین نقشه ای توسط حدود شش دولت مختلف در این دو کشور بیشتره یا این که یه آدم مترقی و نابغه
ایده شو به جهان عرضه کنه و بقیه اون رو توسعه داده باشند.
یادتون باشه که خالق اینترنت هم می تونست ایده شو به دولت ها بفروشه و در این صورت ما چیزی به اسم اینترنت نداشتیم
ولی اون هم مثل ساتوشی اومد ایده ش رو منتشر کرد و اینترنت ساخته شد.
سلام مجدد. می شه جواب همدیگر رو خیلی مفصل و طولانی بدیم اما اجازه بدید خلاصه کنم.
هیچ منطقی نمی تونه به ما بگه که چرا یک ابرقدرت اقتصادی که با فاصله خیلی زیاد نسبت به رقبا
سردمدار اقتصاد دنیا هست بخواد فناوری رو اختراع کنه که دقیقا در تضاد با سیستم پولی و سیاست های اقتصادی اون کشور عمل کنه.
به چه علتی کسی که روی یک شاخه بلند زندگی می کنه و امنیت داره باید بیاد اره رو اختراع کنه؟
در مورد پاراگراف اول شما باید بین آرپا نت و وب جهان گستر تفاوت قایل بشید. آرپانت فقط چند تا کامپیوتر رو به هم وصل کرد تا یه پیام متنی بفرسته.
اینترنت شبکه شبکه هاست و حاصل سالها تحقیقات صدها دانشمند بوده و نه ارتش آمریکا. آرپا در سال 1990 تعطیل شد.
دوره طرح های دویست ساله و صد ساله هم مدتهاست تموم شده. امروز تمام نوابغ دنیا جمع بشند نمی تونند یک سال دیگه رو پیش بینی کنند.
دقت کنید که تمام پیشرفت های مهم و اساسی علمی در دنیا در دوره رهبران با کفایت اروپا و آمریکا (و حتی در قدیم ایتالیا و حتی چین) صورت گرفته. همان پوسته
به قول شما نرم به نوابغ اجازه نفس کشیدن هم نمی ده چه برسه به اختراع های مهم.
ظاهرا شما از اصطلاح توهم توطئه خوشتون نمی یاد. اجازه بدید از تئوری توطئه استفاده کنم. تئوری توطئه یعنی این که شما تمام وقایع و اتفاقات تاریخی رو از قبل برنامه ریزی شده بدونید.
شما با این نوع استدلال می تونید همه چیز رو به صورت یک احتمال دور به چالش بکشید و هیچکس هم نمی تونه شما رو قانع کنه.
ضعیف ترین استدلال ها اونهایی هستند که ابطال پذیر نیستند.
هیچ چیز غیر ممکن نیست و به همین دلیل ادعای شما هم غیرممکن نیست. ولی عقل ومنطق و تاریخ و تمام مطالعات من بهم میگه که احتمال صحت ادعای شما صفر نه ولی نزدیک به صفر هست.
شاید هم سال دیگه ترامپ اومد اعلام کرد که بلاک چین ایده من بوده و من خود ساتوشی هستم. هیچ چیز غیرممکن نیست.
به هر حال ممنون از این که نظرات تون رو با ما به اشتراک گذاشتید. امیدوارم باعث ناراحتی شما نشده باشم.
منم از بحث بدم نمی یاد ولی متاسفانه این جا جای پرداختن به این مسائل نیست و همینطور که فرمودید
این قصه سر دراز دارد. بازم ممنون.