مجری شناختهشده شبکه سیانبیسی که خود زمانی از طرفداران بیت کوین بود و عقیده داشت ارزهای دیجیتال باید بخش کوچکی از سبد سرمایهگذاری افراد را تشکیل دهند، حالا با گذشت بیش از یک ماه از بحران صرافی FTX و تأثیرات آن بر بازار، نظری متفاوت پیدا کرده است.
هر وقت ایجوری یاس و ناامیدی تو دل بازار انداختن بدونید قراره قیمتها بالا بره و درواقع وقت خریده و اینا هم دارن ترس میندازن که ارزونتر از بقیه بخرن و خودشون درحال خرید هستن.بارها این اتفاق افتاده و از نابودی کریپتو صحبت شده اما چیزی که حقیقت داره همون تحلیل تکنیکال اصولی و نهایتا کف 12 الی 10 هزار دلاری برا بیتکوینه.از طرفی هم هستن افرادی مثل رابرت کیوساکی که حقیقتا با خوندن آثارش تصور میکنید این فرد در آینده زندگی میکنه و نگاهی باز به مسائل داره و موضع گیریش در مورد کریپتو مثبت بوده و اون رو آینده ارزهای جهان میدونه
یک جستجو در گوگل بکنید این اقا همیشه منتقد و کوبنده بازار رمز ارز هست
سوالم اینجاست چرا در بازار خرسی و بعد از اصلاح 90 الی 98 درصدی بازار یه عده دارن از بازار بد میگن
سوال دوم چرا سایت ارز دیجیتال خودمون شروع کرده این ها رو منتشر کردن
اگر قبلا تحلیلت این بوده که بازار ارز دیجیتال رشد خواهد کرد تحلیلت اشتباه بوده حالا هم اومدی میگی بعد از این همه اصلاح بازار به صفر میرسه ، اینکه هر چیزی در بازار ممکنه قبول اما ممکنه کره زمین هم دیگه به دور خورشید نچرخه یک کلام حقه بازی برای جمع کردن بیت کویین های موجود
من پولی ندارم سرمایه گذاری کنم الان و خیلی سوخت دادم تو کریپتو ، ولی همه ی این ارزها معلومه روزی صفر میشن ، و از بین میرن و جاشونو به کریپتو دولتی میدن ، تو این شکی نیست ، ولی پایین اومدن تدریجی که بیت تجربه کرده فعلا گویای این نیست که به این زودی از بین بره ، یه پامپ تا حدااقل هفتاد باید بکنه و همین منتقدا بیت کویناشونو بفروشن و سپس اگه قرار به نابودی باشه برنامه شون اجرا بشه ، من شخصا منتظرم در یک شبانه روز بیت کوین 70 هزاریو ببینم و در یک شبانه روز به صفر رسیدن اکثر ارزا