بحث و گفتگو پیرامون «پلیس آمریکا ناخواسته عبارت بازیابی کیف پول یک مظنون را منتشر کرد + ویدئو»

بحران سقوط صرافی FTX به بسیاری از سرمایه‌گذاران یادآوری کرد که استفاده از کیف پول‌های غیرامانی مطمئن‌‌ترین راه نگهداری بیت کوین و دیگر ارزهای دیجیتال است. حالا، پس از انتشار ناخواسته عبارت بازیابی کیف پول یک مضنون توسط پلیس آمریکا، بحث‌ها در مورد خطرات شیوه‌های مختلف ذخیره‌سازی ارزهای دیجیتال دوباره داغ شده است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پلیس آمریکا ناخواسته عبارت بازیابی کیف پول یک مظنون را منتشر کرد + ویدئو» شکل گرفته است.

بهترین روش، نوشتن عبارات بازیابی بر روی کاغذه ولی باید ترتیبش رو عوض کرد.
مثلا از آخر به اول بنویسی.
یا مثلا به جای دوازده کلمه از خودت سه کلمه اضافه کنی ولی بدونی که این سه کلمه رو در ابتدا یا انتهای اون دوازده کلمه آوردی یا مثلا در وسط.

بنا به تجربه
کلمات کلیدی را در یادداشت گوشی خود ننویسید بسیاری از برنامه ها دسترسی به یادداشت گوشی شما دارند.
کلمات کلیدی را به ایمیل خود نفرستید و نگه ندارید.دسترسی به ایمیل شما یعنی رفتن دارایی شما.
کلمات کلیدی را در فایل وورد یا تکست با نام مشخص در لپ تاپ ذخیره نکنید.
کلمات کلیدی را روی کاغذ ظریف و در جای مستعد به دیده شدن یا رطوبت یا اسیب دیدن ننویسید.
راه پیشنهادی
کلمات کلیدی را روی کاغذ بنویسید و دوطرف آنرا چسب نوار بزنید(شاید خنده دار باشد اما گاهی همان تکه کاغذ ممکن است چند میلیارد ارزش داشته باشد).
اگر قصد نگه داری کلمات کلیدی در لپ تاپ دارید. فایل تکست یا وورد را با نرم افزار فشرده کنید و نام گمراه کننده برای ان تعیین کنید و در درایوی به جز درایو سیستم عامل نگه دارید.
در کل به این دقت کنید نگه داشتن کلمات کلیدی روی هارد یا حافظه گوشی خطر از کار افتادن دستگاه، سوختن هارد، سرقت و… را بدنبال دارد.

اینکار اشتباه هست من تجربه اش دارم
مشکل چی بود ؟
بعد حدود یکسال کلا یادم رفت
خنده داره اما حتی ترتیبش فراموش کردم
از انتها به ابتدا بود در وسط یا انتهای عبارت کلمه ای اضافه کردم یا حرفی یا یکی از کلمات اضافه کردم یا …

هر ترکیبی که به ذهنم میرسید انجام دادم نتونستم کیف پول بازیابی کنم چند صد دلار توش بود از دست دادمشون (باز خوبه زیاد نبود)
همین تجربه من میتونه صدها میلیون یا میلیاردها تومان پول کسی نجات بده و طرف با این روش سرمایه اش به خطر ندازه