خب مگه حتما باید یکبار سود کنی و یکبار ضرر؟اگه اصول ترید رو رعایت کنی شاید دوبار سو کنی و یبار ضرر،یا اصلا اگه یبار سود کردی پول خودتو برداری و با سودت بری جلو،کلا تو حرف زدنت مشخصه که مدیریتی برا سرمایه نداری
شازده جان ترید رو میگه نه قمار اسم قمار روش هست ولی ترید علم هست باید همیشه در حال آموزش و یادگیری باشی تا در لبه این فناوری قراربگیرد استراتژی داشته باشی و پایبند به استراتژیت که صحیح باشه بمونی و برآیند ماهانه رو ببینی نه برد یا باخت روزانه را مدام در حال یادگیری باشی و تکرار تمرین و البته مهارت تجربه شک نکن به پول خوبی دست پیدا میکنی
به دلیل این دو جمله یک مدیریت سرمایه ندارن دو دنبال سود های 100 درصد به بالا هستند در حالی بهترین ترید های دنیا بین 20 تا 30 درصد در بهترین حالت ممکن در سال از این بازار میگیرن
قانون اول با پولی که نیاز نداری وارد این بازار بشوید. قانون دوم به خودت مسلط باش کنترل خودت رو از دست بدهی باختی. بعضی وقتا ترس می اندازد تا مفت از چنگت دربیاورند. گاهی الکی تعریف میکنند تا سود خودشان بیشتر بشه.
توی ضرر پولت رو بکشی بیرون دیگه سود نمیکنی، بازار ریزشی میشه نترسید بفروشید ۵٪ آمد پایین بخرید بدون وارد کردن پول اضافی حجم داری را افزایش میدهید.
در آخر طمع سه تا سوراخ داره توی هر سوراخ یه مار میخواد نیش بزند.
اگر سود کردی بخشنده باش تا نعمت از تو گرفته نشه. قانون من اینه یک میلیون سود کردم صدهزار به بیمار و گرفتار کمک میکنم.
پارسال سود انچنانی نداشتم ولی ۱۷میلیون برای یه بیمار ویلچر و تخت و فشارسنج خریدم ۳ماه بعدش وجدانن ۳۰۰م سود کردم. توی همین بازاری که میگن باخت داره که من مخالفم صبر داشته باش فقط برد داره، دنبال میم نباش. میم کویین=طمع