بحث و گفتگو پیرامون «چرا بیشتر تریدرها و قماربازها می‌بازند؟ راز ضرر در معاملات»

طبق تحقیقات انجام شده، حدود ۹۵ درصد معامله‌گران و قماربازان می‌بازند. اما چرا؟ در این مقاله به زبان ساده علت ضرر کردن اغلب تریدرها را بررسی می‌کنیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چرا بیشتر تریدرها و قماربازها می‌بازند؟ راز ضرر در معاملات» شکل گرفته است.

خوشحالم که براتون مفید بوده
ممنون از نظرتون

ممنون از لطفتون

داد و ستد:joy::joy::joy::joy:
من میخوام سکه بیت داد و ستد کنم:rofl::rofl:

فرض ۸۰ ت داری و ۵۰ درصد ضرر میدی مانده میشه ۴۰ ت حالا بعدش ۵۰ درصد سود کن حالا مانده میشه ۶۰ ت شما ۲۰ ت با اینکه دوباره ۵۰ درصد سود کردی از دست دادین

حالا فرض کنید این بار اول ۵۰ درصد سود کنید مانده میشه ۱۲۰ ت بعدش ۵۰ درصد ضرر کنید باز مانده میشه ۶۰ ت و شما باز ۲۰ ت سوخت دادین

می بینید در هر دو صورت شما مال باخته هستین مگر اینکه واقعا حرفه ای باشین که کار هر کسی نیست و تا حرفه ای بشن کلی سوخت دادن

این بازار طوری طراحی شده که اکثر پول ها رو واسه به نفع یکسری جمع میکنه

دوست داشتم نتیجه بررسی های خودم رو با شما به اشتراک بذارم. موفق باشید

خب مگه حتما باید یکبار سود کنی و یکبار ضرر؟اگه اصول ترید رو رعایت کنی شاید دوبار سو کنی و یبار ضرر،یا اصلا اگه یبار سود کردی پول خودتو برداری و با سودت بری جلو،کلا تو حرف زدنت مشخصه که مدیریتی برا سرمایه نداری

عامل اصلی نداشتن علم و اطلاع وترس و طمع است

بازار جهانی رو با کلاس ادبیات فارسی اشتباه گرفتی

بسیار مفید و آموزنده، نتونستم فقط بخونم و باید برای همچین مطلبی تشکر ویژه کرد واقعا ممنون.
مجدد باتشکر

خوب درسته ترید اونجورکه فکر میکنید نیست فقط باید یاد بگیری هفته ای 3 روز یاد گیری 1 روز ترید نتیجه رو میبینی

سلام
مدیریت سرمایه
خدافظ

چون صاحبان شرکتها خودشان پول قمار باز ها را میدزدند
واقعا خیلی سخته که جوابشو نمیدونستید
:shushing_face::face_with_tongue:

سود واقعی را شرکتها و صرافی ها میبرند چون در هر تراکنش سود خود را میگیرند و کاری به سود و زیان و برد و باخت شما ندارند💪

پسر خوب مگه برد و باخت توی قمار دست خودته که به خودت فرصت برابر بدید:face_with_steam_from_nose::nauseated_face:

شازده جان ترید رو میگه نه قمار اسم قمار روش هست ولی ترید علم هست باید همیشه در حال آموزش و یادگیری باشی تا در لبه این فناوری قراربگیرد استراتژی داشته باشی و پایبند به استراتژیت که صحیح باشه بمونی و برآیند ماهانه رو ببینی نه برد یا باخت روزانه را مدام در حال یادگیری باشی و تکرار تمرین و البته مهارت تجربه شک نکن به پول خوبی دست پیدا میکنی

به دلیل این دو جمله یک مدیریت سرمایه ندارن دو دنبال سود های 100 درصد به بالا هستند در حالی بهترین ترید های دنیا بین 20 تا 30 درصد در بهترین حالت ممکن در سال از این بازار میگیرن

قانون اول با پولی که نیاز نداری وارد این بازار بشوید. قانون دوم به خودت مسلط باش کنترل خودت رو از دست بدهی باختی. بعضی وقتا ترس می اندازد تا مفت از چنگت دربیاورند. گاهی الکی تعریف میکنند تا سود خودشان بیشتر بشه.
توی ضرر پولت رو بکشی بیرون دیگه سود نمیکنی، بازار ریزشی میشه نترسید بفروشید ۵٪ آمد پایین بخرید بدون وارد کردن پول اضافی حجم داری را افزایش میدهید.
در آخر طمع سه تا سوراخ داره توی هر سوراخ یه مار میخواد نیش بزند.
اگر سود کردی بخشنده باش تا نعمت از تو گرفته نشه. قانون من اینه یک میلیون سود کردم صدهزار به بیمار و گرفتار کمک میکنم.
پارسال سود انچنانی نداشتم ولی ۱۷میلیون برای یه بیمار ویلچر و تخت و فشارسنج خریدم ۳ماه بعدش وجدانن ۳۰۰م سود کردم. توی همین بازاری که میگن باخت داره که من مخالفم صبر داشته باش فقط برد داره، دنبال میم نباش. میم کویین=طمع