بحث و گفتگو پیرامون «پی پال چیست؟ همه چیز در مورد Paypal برای ایرانی‌ها»

پی پال (PayPal) یا پی پل، یکی از بزرگترین سیستم‌های پرداخت آنلاین دنیا است و متأسفانه ما ایرانی‌ها به این راحتی‌ها نمی‌توانیم از خدماتش استفاده کنیم. انتقال و دریافت پول از سراسر جهان، انجام تراکنش‌های بین‌المللی، خریدهای اینترنتی و … از جمله کاربردهای پی پال است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «پی پال چیست؟ همه چیز در مورد Paypal برای ایرانی‌ها» شکل گرفته است.

سلام اگر حسابتون در ایران ثبت شده باشه خیر خارج از کشور هم امکانش نیست اما اگر در خارج از کشور ثبت بشه ممکنه

سلام
فروشندگان پی پل به خوبی احراز هویت میشن. اما در این صورت باید از طریق پشتیبانی و حل اختلاف درخواست بدید تا بررسی انجام بشه. زمان زیادی طول میکشه. بنابراین پی پل توصیه میکنه که خود کاربران هم در انتخاب فروشنده دقت کنند.

سلام دوست عزیز، اول از همه باید این مسأله رو دونست که پی پال خودش یک سازوکار حل اختلاف رو داره و قوانین داخلی پی پال در نهایت تصمیم میگیره حق با کدوم طرف هست.
در مورد مسدود سازی فعالیت‌های یک حساب پی پال اول باید ثابت بشه که این درگاه برای یک کسب‌وکار غیر قانونیه. در این مورد باز نوع حساب پی پال مهمه که از نوع عادیه یا بیزینس. حساب‌های مشکوک به سرعت توسط پی پال مسدود میشن ولی خب خیلی از درگاه‌ها هم طول می‌کشه تا مشخص بشن. اگر فردی به یک حساب کلاهبردار پول واریز کنه مسولیتش بر عهده خود خریداره، با این حال سیستم شکایت پی پال همچنان پیگیری می‌کنه و حتی در صورت احراز حق خریدار، پول رو از سرمایه‌های ضبط شده برمیگردونه

سلام و درود، در حال حاضر چنین امکانی برای کاربران ایرانی نیست

سلام، هر جایی که از درگاه پی‌پل پشتیبانی کنه می‌تونید ازش استفاده کنید

سلام،وقتتون بخیر
من میخواستم آثار هنری خودم رو به کشور های خارج از ایران بفروشم، ایا دريافت پول برای من با پی پل ممکن هست؟

دوستان سایت معتبر برای خرید حساب پی پال در ایران سراغ دارین؟
بعدش چجوری ازش برداشت کنم؟

سلام آقا بهزاد ممنونم از راهنمایی و مطالب آموزنده که اینجا قرار دادین مرسی از زحمات شما
آقا بهزاد یه سوال هم داشتم الان راحت ترین و بی دردسر ترین راه برای ارسال پول از انگلستان به ایران کدوم راه هست آیا پی پل و یا کیف پوله دیجیتال یا راه دیگه ؟؟
قدرانتون میشم راهنمایی بفرمائید
حق نگهدارتون:rose::folded_hands:t3:

سلام آقا بهزاد اسانترین راه انتقال پول از انگستان به ایران چیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .:rose::folded_hands:t3:
در پناه حق

صرافی های ارز دیحیتالی که پی پال رو ساپورت میکنن کدوماست؟ کدومش برای استفاده ی ایرانیا راحت تره