بهترین کیف پول ارز دیجیتال در سال ۲۰۲۳ کدام است و چه ویژگیهایی دارد؟ حتماً میدانید که کیف پولهای ارز دیجیتال لازمه استفاده از این ارزها هستند. در دنیای کریپتو تمام مسئولیت داراییهایتان با شماست و بنابراین، چارهای ندارید جز اینکه بهدنبال انتخاب بهترین کیف پول ارز دیجیتال باشید.
سلام یه مقاله هم لطفا کنید در باره بهترین کیف ها برای استیک کردن ارزها قرار بدین و اینکه بهترین ارزها برای استیک کردن کدام ها هستند ودر کدامین کیف ها بیشترین درصد سود را میدهند واینکه چرا درصدسود ارز Evmos اینروزهادایم در حال کم شدن درصد آن است با تشکر
کاش توضیح میدادید منظور از بریج چندزنجیرهای چیست!
اگر دوستان اطلاع دارن لطفا این مورد رو با مثال و نمونه توضیح بدن تا ماهایی که بلد نیستیم استفاده کنیم.
سلام.کیف پول safepalعالی هست.من هم نرم افزاری دارم هم سخت افزاری.خیلی جالبه بدونین از همه ارزها پشتیبانی میکنه.سخت افزار به نرم افزار نصب میشه و100/٪ افلاین هست.زمانی که شما خواستین پول انتقال بدین باید ابتدا اثر انگشت در موبایل تایید شود.سپس سخت افزار بارکد گوشی رو تایید کند.سپس گوشی چند اسکن متحرک از سخت افزار انجام میدهد و مجدد تایید اثر انگشت و حتی بعد یک پسورد که حفظ هستین و از قبل تایید کردین باید بدین و یک کد هم خیلی هم خود نرم افزار که نوشتین.در واقع امکان حک و برداشت به هیچ انواع به غیر شما وجود نداره.از طرفی به دکس ها وصل میشه .ern و swap و بریدج داره.هزینه های انتقال رایگان هست.و فقط فی هر شبکه رو میگیره.دنیای برنامه های متمرکز و غیر متمرکز بهش وصل میشه.عالی هست.کیف پول سرد و غیر متمرکز .
سلام، میتونید بگید بهترین والت تتر trc20 برای ایرانیا چیه؟ (تحریمو اینا). البته بجز تراست والت. چون تراست والت حدود 1.5 دلار کارمزد برای تتر trc20 میگیره!
اصلا اگه والت دیگه ای مثل ترون لینک استفاده بشه، این کارمزد نسبت به تراست کمتره؟
من همیشه هنگام قضاوت بر غرایز خود تکیه کرده ام، و مانند هر انتخاب ضعیف، معاملات باینری آپشن خیلی خوب به نظر می رسد که درست باشد. با این حال، ما به دلیل ناامیدی یا یک مسئله مداوم که باید از نظر مالی حل شود، آن را دنبال می کنیم. این بار، موضوع به سرمایهگذاری مربوط میشود که قرار بود درآمد من را افزایش دهد اما در عوض به مصرف ثروت من ادامه داد. من به عنوان یک مربی مهدکودک کار می کنم و همیشه آرزوی آزادی بیشتر با وقت خود را داشته ام. این باعث شد به دنبال منابع درآمد دیگری باشم و از آنجایی که کمی در مورد معاملات باینری آپشن می دانستم، متقاعد شدم که سرمایه گذاری در آن باعث افزایش درآمد من می شود. از منبع مناسب متأسفانه من خودم را در دستان اشتباهی قرار دادم. کارگزاری که در این زمینه آگاه به نظر می رسید مرا تشویق کرد تا با آنها سرمایه گذاری کنم و تمام تلاش خود را برای سرمایه گذاری من انجام داد. وقتی چند روز پس از رد درخواست انصرافم، دارایی خود را از دست دادم، همه چیز را تمام کردم. بار اول از دسترسی من محروم شد، و مطمئنم که این بخشی از الزامات تراکنش نبود، اما برای بار دوم برای تکمیل تراکنش از من درخواست شد که هزینه ای بپردازم. چند ماه بعد، جای زخم هنوز بسیار زیاد بود. در ذهن من وجود دارد من که نمیخواستم آن را نادیده بگیرم، شروع به جستجوی راهحلی کردم - هر روشی برای بازگشت به حسابم و پس گرفتن پولم. پس از اینکه قربانی باجگیری زورگویان سایبری شدم، در جستجوی راهحل با موانع متعددی روبرو شدم، اما اصرار کردم. تا اینکه با SPACE SPY آشنا شدم. این واقعیت که Space Spy توانست به راحتی دارایی من را با وجود همه چیزهایی که از سر گذرانده ام و گذر زمان بازیابی کند، باعث می شود از اینکه با آنها روبرو شدم بسیار سپاسگزارم. کاش میتوانستیم کلاهبرداریها را وقتی میبینیم یا مشکوک به بازی ناهنجار میشویم شناسایی کنیم، اما تقریباً غیرممکن است زیرا هنرمندان کلاهبردار دائماً منتظر فرصتی برای حمله هستند. فوراً از طریق واتساپ یا از طریق ایمیل به نشانی soacespy@hackermail با Space Spy در 44 7464119133 + تماس بگیرید. com اگر نتوانیم جلوی آنها را بگیریم. اگر نه، حداقل می توانیم با کمک آنها آنها را شکست دهیم.