بحث و گفتگو پیرامون «احتمال افزایش قیمت بیت کوین به ۸,۰۰۰ دلار در صورت ادامه تنش بین ایران و آمریکا»

قیمت بیت کوین از روز گذشته جهش‌های صعودی اساسی را تجربه کرده است و این بلافاصله بعد از سقوط شدیدی به سطوح ۶,۸۰۰ رخ داد که چند روز پیش شاهدش بودیم. رشد قیمت بیت کوین همچنین این احتمال که محدوده ۶,۰۰۰ دلار، کف قیمت در بلند مدت باشد را افزایش می‌دهد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «احتمال افزایش قیمت بیت کوین به ۸,۰۰۰ دلار در صورت ادامه تنش بین ایران و آمریکا» شکل گرفته است.

سلام دوست عزیز

فکر میکنم شما هنوز درک درستی از اینکه تحلیل تکنیکال چیه ندارید.

این درسته که در تحلیل تکنیکال همه‌ چی در قیمت خلاصه میشه اما درست تر اینه که حتی اتفاقات مهم در جهان هم تاثیر خودشو بر قیمت‌ها میزاره. برای اینه که میگن تحلیل‌گر تکنیکال نیاز به دونستن اتفاقات جهان نداره چون همون اتفاقات هم تاثیرشو در قیمت گذاشته. اما به این معنی نیست که به طور کلی هیچ تاثیری نخواهد داشت.

مثلا تحلیل تکنیکال میگه اگر از ۷۲۰۰ بگذره به فلان نقطه میرسه و واقعا هم میرسه، اما علت اینکه از ۷۲۰۰ گذشته نمیتونه فشار خرید به دلیل نگرانی از وضعیت جهان باشه؟

اینکه بازار به اخبار واکنش میده طبیعیه. یکی از نظر فاندامنتال میبینه یکی از نظر تکنیکال. ولی حتی کسی هم که از نظر تکنیکال میبینه به این دلیله که اتفاقات خودشونو در قالب رقم نشون میدن.

امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم.

حتی این تحلیلگر مشهور در توییتر هم نوشته اگر دقت کنید:

«اگر نمی‌توانید بازار را بررسی کنید من به شما می‌گویم که اغلب اوقات تنش‌های شدید روی بازار تاثیر می‌گذارد. هیچ بعید نیست که افزایش تنش بین آمریکا و ایران مثل تنش‌های چین در می ۲۰۱۹ روی قیمت بیت کوین تاثیر بگذارد.»

سلام دوست عزیز
من ادعای کارشناس بودن ندارم. اگر دقت بفرمایید این مطلب بر اساس گفته‌های تحلیل‌گران بزرگ نوشته شده و من از خودم چیزی ننوشتم.
در ضمن نیاز نیست که کارشناس باشی تا بدونی مردم در زمان بحران برای حفاظت از سرمایه‌هاشون به سرمایه‌گذاری در کالا رو میارن. سرمایه‌گذارای بزرگ برای تنوع‌سازی در سبد دارایی‌شون به سرمایه‌گذار در کالا روی میارن که با بورس و سهام همبستگی منفی داره. به عنوان نمونه امروز شاخص بورس بیش از 16000 واحد سقوط کرد.