بحث و گفتگو پیرامون «نحوه شکایت و پیگیری کلاهبرداری‌ در حوزه ارز دیجیتال چگونه است؟»

سلام وقت بخیر برای من هم همین‌اتفاق افتاد چطوری پیگری کردید شما ؟ امکانش هست باهم صحبت کنیم؟

سلام اقای فدوی.منم یکی دو روز پیش برای سرمایه گذاری استیک سواپ و این حرفها پول واریز کردم به یه آدرس کیف پول ولی برنگشت پولم .قبلش چندین بار پول و سودم برگشت.ایندفعه زیادبود بالاکشید رفت.کلا یه کانال تلگرم و یه ربات تلگرامی دارم ازش.پس فایده ای نداره پیگیریش؟؟

سلام در خارجه کشور های دیگر به ارزهای دیجیتال کجا شکایت میکنن ؟

سلام دوستان کسی هست که از سرمایه گذاری ترون سایت اصلی مالشو باخته باشه اگه نیست حواستون باشه کلاه بردارن آدرس ■■■■■■■■■■■■ سرمایه گذاری ترون بامدیریت بیاتی.

سلام من در یک شرکت خارجی به اسم nexere consulting ltd سرمایه گذاری با تتر انجام دادم الان اجازه برداشت بهم نمیده و حساب کاربری من را حذف کرده چون شرکت در خارج از ایران است من چطوری میتونم از این شرکت شکایت کنم لطفا منو راهنمایی کنید

سلام. من به تازگی در پروژه ای که به نام شیباریوم یکی از کانال های تلگرامی که اکانت اینستا هم داشت شرکت کردم و با توجه به جذابیت پروژه در دام هانی پاد اونا افتادم . الان مبلغ در ولت من هست و لی قابل برداشت نیست . ضمن اینکه به تازگی اعلام کرده هانی پاد هستش. چطور میتونم از فرد شکایت کنم ؟ آیا به جایی می رسه ؟

سلام. یکی از همکارام از 5 نفر تتر یا پول نقد گرفته در قبال ترید کردن هر ماه سودی پس بده. در حدود 1 میلیارد میشه . هیچ دست نوشته ای هم نداریم. فقط رفاقتی بهش اعتماد کردیم. حالا الان بیش از 1 سال هست پولمون پس نمیده. آیا امکانش هست شکایتی کنیم به پولمون برسیم؟

سلام. یکی از همکارام از 5 نفر تتر یا پول نقد گرفته در قبال ترید کردن هر ماه سودی پس بده. در حدود 1 میلیارد میشه . هیچ دست نوشته ای هم نداریم. فقط رفاقتی بهش اعتماد کردیم. حالا الان بیش از 1 سال هست پولمون پس نمیده. آیا امکانش هست شکایتی کنیم به پولمون برسیم؟

سلام
حدود9ماه قبل ارزicbبه مدت 2سال قرارداد
حالا بعدازاین مدت ارزبه صفررسیده وتوی متامسک هم هیچ اثری ازقراردادنیست
آیا میتونم به مراجع قضایی شکایت کنم ورسیدگی میشه یانه؟

1 لایک

با سلام و خسته نباشید بنده یه لایحه برای شکایتم در مورد افرادی که به عنوان سرمایه گذاری در ارز دیجیتال ازم پول گرفتن