اگر در حوزه ارزهای دیجیتال از شما کلاهبرداری شد، چه باید کرد و به کجا مراجعه کرد؟ وکیل پایه یک دادگستری پاسخ میدهد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نحوه شکایت و پیگیری کلاهبرداری در حوزه ارز دیجیتال چگونه است؟» شکل گرفته است.
اگر در حوزه ارزهای دیجیتال از شما کلاهبرداری شد، چه باید کرد و به کجا مراجعه کرد؟ وکیل پایه یک دادگستری پاسخ میدهد.
بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نحوه شکایت و پیگیری کلاهبرداری در حوزه ارز دیجیتال چگونه است؟» شکل گرفته است.
سلام .وقت بخیر
دوست عزیز اجاره دادن حساب خیلی خطرناکه و ممکنه با مشخصات شما پولشویی کنن که در این صورت شما مجرم شناخته میشید
سلام من توسط یک خانم توپروزه icbسرمایه گزاری کردم تقریبا 4000هزاردلار قراربود سود روزشمار 4درصد بدن بعد یک سال پروژه روبه روزرسانی کردن چون برای من خوردخورد خرید ده بود سرمایه من بعد مرچ به 2000دلار رسید یک 500دلار شیبا منم نه سود میاد نه میتونم کاری کنم الان سودای من شده 2درصد میگن اون 500تا شیبا روباید 1000دلار کنی سودامو نمتونم بردارم میتونم شکایت کنم وآیا میتونم حقمو ازاین صرافی بگیرم یافقط الکی باید دوندگی کنم همونایی هم که 720روز قراردادشو تموم شده الان نمتونن اصل پولو بردارن میگن باید مجددا دوسال تمدید کنین
باسلام ممنون از اینکه در زمینه این عرصه نوظهور آگاهي میدین،سئوالم اینکه اگه به هر دلیلی یوزرنیم وپسورد دست کسی بیوفته وبااون اطلاعات بتونه تویه اون سایت(خارج از کشور)از حساب من تتر رو ترانسفر بکنه(چون نیاز به رمز تراکنش نیست) به حسابی که خودش ازقبل باز کرده وبه روشهای مختلف اون رو از اون سایت خارج کنه
میشه فهمید از کدوم کشور حساب باز کرده وبه کجا برده و میشه دارایی رو برگردوند
بسیار ازتون ممنونم
سلام چرا قیمت ارز ایکس امپایر که در صرافی های خارجی ۰/۰۰۰۲۸۱۰را نشون میده ولی همزمان صرافی های ایرانی ازدم همشون قیمت ۰/۰۰۰۱۸۲۳را نشون میدند واختلاف قیمت خیلی خیلی بالاست. حتما باید از صرافی ها تو دادگستری شکایت بشه با دلیل و مدرکی که دارم تا خسارت سنگین گرفته تادرس عبرت شود. نکنید تورو خدا به حق خودتون قانع باشید بعد میگید چرا دولت میخواد به رمز ارز ها ورود کنه؟همین کارها را میکنید به گوش آقایون میرسه میگن عجب پولهایی جابجا میشه بیایید قانون درست کنیم هردوطرف را سلاخی کنیم.
سلام من پیش کسی کار میکر م پسرش اومد گفت پول داری بده برات ترید کنم ۸ ماه پیش ۸۰ میلیون دادم هر هفته میومد میگفت بده گوشیتو بروز کنم بدونی چقدر پول داری بعضی وقتا گفت ضرر کردی بعضی وقتا گفت سود کردی تا اینکه یک ماه پیش به من گفت ۲۶۰۰۰ تا تتر داری و تو گوشیمم بروز کرد ولی وقتی رفتم نقد کنم بهم گفتن تمام نمایشی و فیک هست ایا شکایت کنم میتونم ۲۶۰۰۰ تا تتر که تو گوشیم زده بهم میرسه یا همون ۸۰ میلیون خودم کمک کنید
سلام شما به پولتون رسیدین؟؟؟؟
سلام حدود یک ماه پیش با یک سایت سرمایه گزاری ارز دیجیتال آشنا شدم و با این خیال که سرمایه گزاری دارن حدود ۵۰۰ دلار یا ۵۰۰ تتر واریز کردم و بعد از این مدت موجودی حسابم رسید به ۲۰۰۰ دلار گفتن باید برداشت کنی زمانی که با آدرس کیف پولم برداشت زدم ایمیل برداشت اومد ولی واریز به کیف پولم نشد هش واریز را برسی کردم دیدم اصلا تتر واریز نشده بلکه بیت کویین بوده و به یک حساب دیگه من حدود ۲۰۰ دلار این بلا سرش اومد و الان انتقال نمیدم
میخواستم ببینم آیا میتونم به پولم برسم
افرادی که با هاشون در ارتباطم با شرکت ایرانی نیستن از طریق واتس آپ و تلگرام هستش
سلام من حدودا چند وقت قبل در صرافی پیت بین چهار میلیون سرمایه گذاری کردم الان که می خواهم برم داخل کیف پول کد ورود نمیاد به پشتیبانی که پیام می فرستم پاسخگو نیست الان من باید چکاری انجام بدم.؟؟؟؟با تشکر
سلام
من دو ماه پیش در یک شرکت سرمایهگذاری در یک شرکت سوییسی سرمایهگذاری کردم حالا که سرمایه من سررسید شده است شرکت از پرداخت پول من به بهانه معرفی ارجاعی یا زیر خط خودداری می کند میخواستم بدانم آیا کسی میتواند من را راهنمایی کند در ضمن من حدود۳۸۰میلیون به تتر سرمایه گذاری کرده ام،■■■■■■■■09179997438
تو ایران هیچی پیگیری نمیشه
از کیمیا دیجیتال دستگاه خریداری کردم بعد از ۳ماه تحویل دادن خواستم انصراف بدم گفتن ماباتفاوت میدیم الان ۴ماه گذشته و هنوز هیچ …
اینماد شکایت کردم اونها هم ۲ماه طولش دادن
سلام یه کانال تلگرامی یه ارز دیجیتال رو تبلیغ کرد و کلی عکس و اسکرین شات که سود بالایی داره میده این ارز و در تاریخ فلان روز تو صرافی کوکوین لیست میشه سود ۱۰۰۰ برابری میده، منم ۱۰۰۰دلار خرید کردم الان متوجه شدم که کلاهبرداری بوده، کسی میدونه که میشه پیگیری کرد یا باید چیکار کنم ؟؟
شما شانس اوردی تونستی بفروشی من که فریب یه کانال تلگرامی رو خوردم ارز plb رو خریدم فهمیدم که کلاهبرداریه و هر کار کردم نتونستم بفروشم
این هم خودش نوعی کلاهبرداریه اقا جانی اینوست اطلاعات کافی رو ازتون میگیره برای به جیب زدن بقیه اموال های از دست نرفته![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
سلام احسان
من هم مثل شما پولم رفته میخوام شکایت کنم . راهشو هم بلدم چطور با هم لینک بشیم برای شکایت؟
سلام من مقدار 200تتر تو ربات تلگرامی به قصد سرمایه گذاری تتر واریزکردم به ادرس کیف پولشون حالا تو تلگرام دیگه جواب نمیدن ایا راهی داره پولمو پس بگیرم ؟دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟ربات vipscalbot
سلام یکی ازم اتریوم کلاهبرداری کرده کجابرم ادرس و شماره واتساپش دارم
سلام.. دوستان تا حالا کسی از شرکت binec capital invesent company ضرری داشته یا نه؟
اگه بوده به چ صورتی بوده…
دو ساله سیگنال میدم و سه ساله توی بازارم. سعی کردم همیشه کاربرا رو آگاه کنم سمت این حرفا جذب نشن. چطور شما ۱۰۰۰ دلار توی ارزی که تکلیف مشخصی نداره سرمایه گذاشتید. نهایتا این ارزها رو با ۱٪ سرمایه باید وارد شد. البته تا جای ممکن اصلا سمتشون نباید رفت