خیلی ارزهای هستن که ازاین ارزهایی که شمافرمودیدخیلی پربازده ترهستن ..سندباکس ..مانا ..سولانا …وووووو چی نوشتی این چه استدلالی آخه درسال۲۲همین بیت کویین که نوشتی تماما حدوداریزشی بوددرسال جاری هم تقریباهمه سبزهستن
سلام و خدا قوت محمدجان.
نظرت راجب لونا کلاسیک چیه…
ممنون میشم یه نظره جامع و کامل بدی؟
غیر از بیت کوین و اتریوم بقیه را جهت دار معرفی کردید .
سلام جا داره مقاله ای در مورد NEO هم داشته باشید. ممنون
سلام درمورد بیبی هم نظری دارین
سلام خدمت استاد عزیز من شخصا یه پرتفوی از ارزهای معرفی شما تشکیل دادم وایمان دارم امسال میترکونیم
نظرت درباره adaچیه؟امسال اتفاقی براش میوفته!؟
سلام خسته نباشید میخوام یک آموزش کلی از همین ارزدیجیتال و دلار و… داشته باشم از کجا شروع کنم ممنون میشم کمی منو راهنمایی کنید
سلام به نظر شما ریپل میتونه بینشون باشه یا نه؟
یه چیزی برای من سواله،از ارزهایی که سال پیش معرفی کردی به غیر از سه تا ارز مطرح بازار هیچکدومش تو لیست امسالت نیست.چرا واقعا،اگه قرار نگاه میان مدت و بلند مدت داشته باشیم حداقل باید بتونی برای بیش از یک سال از انتخاب و پیشنهادی که دادی دفاع کنی،این همه تغییر به نسبت سال پیش برام علامت سوال بزرگیه درباره جامع بودن تحقیقات شما
پ.ن: فارغ از نظرم من قدردان زحمتی که برای این مقاله کشیدی هستم،حداقل برای من باعث میشه دوباره اطلاعاتم بروز کنم
ممنون از زحماتتون.
سلام خسته نباشید آقای آذرنیوار گرامی
من بیشتر از یکسال هولدر ارز آلیس هستم و متاسفانه در بازار صعودی پارسال نقدش نکردم و در بازار نزولی باهاش سقوط آزاد بدی رو تجربه کردم، نظرت حضرت عالی در مورد این ارز چیه؟
پارسال که نظرتون مساعد بود البته فرمودید خیلی روش تحقیق نکردید، به نظرتون امسال میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه بزرگوار؟
با تشکر
سلام آقا محمد ممنون از مطالب خوبتون نظرتون راجب فانتوم و گالا گیمز چیه میشه سرمایه گذاری بلند مدت کرد؟
لوناکلاسیک
راکا
ریو ن
آریوا
وینک
کاردانو
ریپل
ترون
بلاکتوپیا
ویچین
بیبی دوج
فگ توکن
سیفمون
بیتتورنت
ایپ ان افتی
استارلینک
سیبا
فلوکی
آقای آذرنیوار گرامی خداقوت و خسته نباشید
سوالم اینه در کننار هولد بیت کوین میشه روی هولد bnb هم حساب کرد برای بلندمدت ؟ فقط همین دوتا . ممنونم
روی سبد من سرمایه گذاری کنید تا پولدار بشین
کاردانو / اتم/ پل کادوت/ استیک این ارزها فراموش نشه تا سود هم بگیرین
ارزهای متاورس تمرکز خاصی روشونه و اکثر تحلیلگرا میگن امسال و سال اینده متاورس متحول میشه بعد شما فقط یه ارز متاورسی اونم کم نام و نشان گذاشید که حجم بسیار پایینی نسبت به بقیه متاورسیا داره گذاشتید. اگر قرار باشه توی لیست شما حداقل یه متاورسی باشه اون باید بهترینشون باشه که توی حرکتشون پیشرو هست. و از طرفی بلاکچین قوی سولانا رو این وسط نادیده گرفتید و بروزرسانی های روزانه کاردانو که بیشترین بروزرسانی ها رو توی این مدت ریزش داشته. از طرفی شما یه شت کوینی به اسم دوج اووردین که فقط یک بار رشد شارپی داشته و بعد از اون فقط در حال نزول بود و بازیچه دست ایلان ماسکه. بنظرم لیستتون بسیار ناقص هست
با سلام و خسته نباشید
آقای آذرنیوار گرامی لطفاً و خواهشاً در موردش حتما تحقیق کنید چون که یکی از اون ارزهای متاورسی هست که نظر خیلی از تحلیلگران بازار رو به خودش جلب کرده گزینه هایی داره که ارزهای حوزه گیمینگ فعال در بازار ندارند برای مثال در زمینه دیفای آپشن هایی داره که خیلی اونو متفاوت و خاص کرده و یکی از اولین بازی هایی هستش که به صورت آنلاین روی بلاکچین اجرا میشه البته تا آنجا که من متوجه شدم اگر میشه شما بیشتر تحقیق کنید و ما رو هم مطلع کنید
با تشکر فراوان از زحمات شما
با سلام و خسته نباشید
آقای آذرنیوار گرامی لطفاً و خواهشاً در موردش حتما تحقیق کنید چون که یکی از اون ارزهای متاورسی هست که نظر خیلی از تحلیلگران بازار رو به خودش جلب کرده گزینه هایی داره که ارزهای حوزه گیمینگ فعال در بازار ندارند برای مثال در زمینه دیفای آپشن هایی داره که خیلی اونو متفاوت و خاص کرده و یکی از اولین بازی هایی هستش که به صورت آنلاین روی بلاکچین اجرا میشه البته تا آنجا که من متوجه شدم اگر میشه شما بیشتر تحقیق کنید و ما رو هم مطلع کنید
با تشکر فراوان از زحمات شما
شوکه کننده است که از بزرگترین پلتفرم غیر متمرکز مبتنی بر اتریوم (میکر دائو) یاد نکردید!
کافیه یک بار به کاربرد این پلتفرم و نوع خاص سیستم حاکمیتیش. پارتنرهاش و جذابیت استیبل کوین دای رجوع کنید…
با توجه به ساپلای بسیار محدودش پیش بینی ATH جدیدی در بولران بعدی براش میشه