بحث و گفتگو پیرامون «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۳»

امسال بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری کدام‌‌ها هستند؟ برای پاسخ به این‌ سؤال پرتکرار، به‌رسم سه سال گذشته، امسال هم تحلیل‌ها و نظرات شخصی‌ام را به‌اشتراک می‌گذارم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بهترین ارزهای دیجیتال برای سرمایه‌گذاری در سال ۲۰۲۳» شکل گرفته است.

سلام.
متشکر بابت زحماتتون در این حوزه وکمک واعضاء

کاربردهای ارزهای دیجیتال تا امروز فقط روی کاغذ بوده و هیچکدام به طور عملیاتی پیاده سازی نشده اند. زمانی مردم به سرمایه گذاری صحیح روی خواهند آورد که جنبه کاربردی این رمزارزها برای آنها ملموس باشد.

بسیار آگاهی بخش :folded_hands:t2:

سلام بهترین ارزها برای سرمایه گذاری در سال 2023 کدامند

ممنون از توضیحاتتون . خسته نباشید

به نظر من اگه اسمی از شیبا میاوردی مقالت تکمیل تر میشد راههایی که شیبا میخواد بره خیلی مثبته

سلام استاد عزیز
بنظرم ارز نیر هم جاش تو لیستتون خالیه،
ضمنا زمانی اعتماد مردم نسبت به سرمایه گذاری بیشتر جلب میشه که بابنیانگذار ارزهایی مثل لونا برخورد سریع وقاطع بشه.

با سپاس ، همینکه خواننده را از حوادث بد و خوب بازار مطلع میکنید جای قدردانی و سپاسگزاری دارد :raising_hands:

سلام استاد . خلاصه و جامع بود . این مطالب شما مطمئنا خرید قطعی نیست ولی چراغ راه واسه دوستان باشه تا از این دوران تورمی الاخصوص تو کشور مون که از تورم هم گذاشته استفاده بهینه داشته باشند :folded_hands::+1:

سلام استاد،خیلی جامع و کامل بود خسته نباشید

بنظر ارز ريف هم جاش خاليه:wink::wink::wink:

کسی میدونه چطور میشه رو هوش مصنوعی سرمایه گذاری کرد؟الان هیچکس حرفی ازش نمیزنه بعد دو سال دیگه که صداش در اومد همه میرن سمتش من شخصا دوست دارم جایی سرمایه گذاری کنم که خلوت باشه.با تشکر

سلام من تا بحال روی کاردانو سرمایه گذاری نکردم ولی کاردانو یک ارز قدرتمند هست که در روند بازار خرسی خودشو نشون میده

سلام پس ارز هایی مثل bnb و ada چی؟!!

سلام یاسین عزیز. گزینه‌ها می‌تونست خیلی زیاد باشه؛ اما فقط می‌خواستم ۱۰ ارز معرفی کنم با دسته‌بندی‌ها و جایگاه‌های متفاوت.

قربان شما یزدان جان.
مرسی از این همه لطف.

سلام هومن جان. ممنونم از نظرت.

نظر جمع در باره شيبا چيه