بحث و گفتگو پیرامون «نکاتی که قبل از خرید ماینر باید بدانید / نحوه تست دستگاه استخراج»

برای استخراج بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال، اصلی‌ترین موضوع، تهیهٔ یک دستگاه یا سخت‌افزار مناسب است که بتواند بیشترین بازده را به فرد ماینر برساند. در این مقاله ضمن توضیحات مختصر درباره‌ی سخت‌افزارهای ماینینگ، برخی نکات مهم قبل از خرید دستگاه استخراج را بازگو می‌کنیم و در پایان نحوه تست این دستگاه‌ها را توضیح می‌دهیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نکاتی که قبل از خرید ماینر باید بدانید / نحوه تست دستگاه استخراج» شکل گرفته است.

من باید ممنون باشم آقای کریپتو برای کمکی که کردید :slight_smile:

سلام بستگی به انتخاب و شرایط شما داره. خیلی فرقی نمیکنه اما با توزیع دستگاه‌ها ریسک پایین‌تر میاد. یعنی در حالت اول اگر یه دستگاه از بین بره، شما کمتر خسارت میبینید.

سلام راستش بعد از بگیر و ببندها خیلی از فروشندگان متوقف شدن. الان داخل دیوار و تلگرام و خیلی از جاهای دیگه میفروشن اما واقعا نمیشه اعتماد کرد و کلاهبردار به شدت زیاده. حتما سعی کنید حضوری بخرید.

سلام بسیار ممنون

سلام من راجب پاور دستگاه سوالی دارم

سلام من میخوام یک دستگاه در حد ۵۰تومن بخرم چه دستگاهی رو معرفی میکنید خوب باشه و دستگاه در حد ۵۰میلیون سود تقریبا چقدری داره ؟؟؟

سلام ببخشید من تازه میخام ماینر بخرم میشه راهنمایی کنید منو مشهد از کجا جای ادم معتبر برم ؟؟؟