بحث و گفتگو پیرامون «۹ قابلیت سایت ارزدیجیتال که شاید از آن‌ها خبر نداشتید»

تا‌به‌حال به این موضوع فکر کرده‌اید که اگر بخواهید وب‌سایت ارزدیجیتال را به دوستان خود معرفی کنید، از چه ویژگی‌های آن نام می‌بردید؟ قطعاً سرویس قیمت لحظه‌ای ارز دیجیتال و ماشین‌حساب ارز دیجیتال و کامنت‌های ارز دیجیتال ازجمله امکانات شاخصی هستند که به ذهنتان خطور می‌کند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «۹ قابلیت سایت ارزدیجیتال که شاید از آن‌ها خبر نداشتید» شکل گرفته است.

باسلام.چرانمیشه بگراندش در کامپیوتر تاریک کرد این سفید بودن چشم اذیت میکنه.

قابلیت نخواستم فقط سرعتشو درست کنید
یه صفحه ساده یک‌ دقیقه طول میکشه تا لود بشه

با سلام از سایت بسیار خوب شما. یک نکته در مورد اخبار فوری لازم به ذکر است که خبرهای ارائه غالباً به سرعت و روز نمی باشد و بعد از اینکه از سایتهای دیگر و یا از شبکه های اجتماعی کسب اطلاع می شود، تازه در سایت شما اعلام می گردد. به ویژه در روزهای تعطیل و آخر هفته این مشکل بسیار دیده می شود.

اگر انتقاد پذیرید تایید کنید:
اغلب مقالات از بازار عقب افتاده است. مثلا جهشی در یک توکن یا شبکه رخ میده . خوب که توکن در اوج هست شما یادتون میاد مطلب منتشر کنید.
اغلب اجازه داده میشه افراد شت کوین های کلاهبرداری در هر جایی تبلیغ کنند.
بیشتر تحلیل های ادمین ها اشتباه هست.
روی هم رفته یک کپی دست و پا شکسته از اخبار زرد هستید

دو تا مشکل یک سرعت کم و دیر بروز شدن دوم چرا با ایمیل نمیشه ثبت نام کرد حتما شماره میخواد به کاربر و پریوایسی اون احترام بزارید

چرا اتفاقا با ایمیل میشه ثبت نام کرد. شما login with google رو باید بزنی

ممنون از لطف و راهنمایی شما…

تو نرم افزار IOS خيلي از صفحات قيمت ها رو درست نشون نميده
مثل بي‌بي دوج

همه چی عالی ولی خبرهای خارجی مهم
سریع برای سایت ترجمه نمیشن که در دست افراد قرار بگیرن

ارز دیجیتال یکسال تمام پدر ما رو در آورد با اشکالات بزرگی که داشت.
در حال حاضر خوشبختانه یک مقداری بهتر شده.
اپلیکیشن قبلی ارز دیجیتال خیلی واضح تر و بهتر بود.
اپ الان یکم گیج کننده است.
من که از سال گذشته دیگه خیلی خیلی کم اپ ارز دیجیتال باز میکنم و هیچ اعتمادی به درست کار کردن و دقیق بودنش ندارم. همش هنگ بود و همش منگ بود و همش گُنگ بود و همش نامفهوم و همش اشکالات و اشتباهات زیاد.

قبلا خیلی خوب بود ولی با بروزرسانی ها خرابش کردین.خیلی کند و هنگ شده.بعضی وقتا هم از حساب کاربری میپره بیرون که با مکافات میشه دوباره وارد شد

سلام
برنامه اندروید از پلی استور چندبار نصب کردم در شش ماهه گذشته. اصلاً باز نمیشه

چرا بعضی از توکن ها قابلیت کامنت گزاشتن ندارند،مثل توکنstyl governance

من نمیتونم دیدگاههای کاربران را بالا بیارم ببینم لطفا راهنمایی کنید
میگه اول لاگ این بشید
چطور باید لاگ این بشم