بحث و گفتگو پیرامون «نسخه ۲.۵ برنامه ارزدیجیتال منتشر شد! ظاهر جدید و اضافه‌شدن کلاب!»

نسخه جدید اپلیکیشن ارزدیجیتال (Arzdigital) منتشر شد. در نسخه جدید قابلیت‌های زیادی به اپلیکیشن ارزدیجیتال اضافه شده است. بهبود تجربه کاربری و رفع باگ‌های گزارش‌شده توسط کاربران از جمله تغییرات نسخه جدید است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «نسخه ۲.۵ برنامه ارزدیجیتال منتشر شد! ظاهر جدید و اضافه‌شدن کلاب!» شکل گرفته است.

براتون آرزوی موفقیت داریم.
واقعا این سایت یه دانشگاه ارزهای دیجیتاله.
فقط یه پیشنهاد کوچک دارم.
در جدولی که برای هر ارز تشکیل میدین جای یک کلمه خالیه و اون اینکه این ارز توکنه یا کوین و اگه توکنه مربوط به کدوم شبکه‌است.

ضمن عرض ادب احترام و تشکر بابت زحمات وسایت خوبتون.متاسفانه اپدیت جدید هم روی ios 15.7.2 زمانی که وارد اپ میشیم کرش میکنه و از اپ خارج میشه.

سلام وقت بخیر
دوستان دامنه صرافی پیشرو باکس با بیش از ۲۵ هزار بکلینک و ۸ سال سن دامنه بفروش می‌رسد pishrobux.ir

ممنون که نظرت رو باهامون در میون گذاشتی. حتماً این مورد رو با تیم اپلیکیشن در میون می‌ذاریم.

منم همین مشکل رو داشتم. اگه یه بار پاک کنی و دوباره نصبش کنی درست میشه.

سلام؛
روزتون به خیر و ممنون از برنامه خوبتون ولی برنامه روی iOS 16.3 موقع ورد میپره بیرون.

سلام خسروی عزیز که نظرت رو باهامون به اشتراک گذاشتی، این مورد رو با تیم اپلیکیشن در میون گذاشتیم.

نسخه ی قبلی رو حذف کردم و نسخه ی جدید رو نصب کردم از قبل بهتر شده اما کاملا درست نشده همچنان مشکل صفر شدن رو داره برنامه بعضی وقت ها دیر آپلود میشه

امتحانی ببینم درست شده ، سپاس

سلام .
وقت بخیر …
بابت همه چی اول متشکر که وقت میذارید و تیم پشتیبانی خوبی دارید.
اما بصورت کلی بخوام بگم بازم سیستم خوب عمل نمیکنه ..
من شاید در هر هفته دو یا سه بار باید اپلیکیشن پاک کنم دوباره نصب کنم تا خوب عمل کنه .
ممون میشم راهنمایی کنید :heart:

محمد عزیز سلام؛ از این که نظرت رو باهامون در میون گذاشتی ممنونم. لطفاً نسخه قبلیت رو یه بار پاک کن و نسخه جدید رو نصب کن. توی این نسخه خیلی از مشکلات رو رفع کردیم. اگر بعد از نصب نسخه جدید بازم به مشکلی خوردی، حتماً بهمون بگو تا دوباره بررسیش کنیم.

این مشکل در نسخه فعلی حل شده. لطفاً نسخه قبلیت رو یه بار پاک کن و دوباره اپلیکیشن رو نصب کن. اگر همچنان مشکلت پابرجا بود، باهامون در میون بذار.

عالیه دمتون گرم

من پاک کردم دوباره نصب کردم ولی هی میگه بروزش کن نمیدونم از چیه

روی ایفون 13 پرو مکس کرش میکنه همچنان!

سلام به جور چین چپ و راس صفحه عادت تدارم جطور میشه عوض کنم

سلام آراد عزیز. از چه نسخه‌ای از اپلیکیشن استفاده می‌کنی؟ می‌تونی از قسمت تنظیمات اپلیکیشن نسخه رو ببینی.

سلام. مدل گوشیت و نسخه‌ای که از اپ داری رو بهم می‌گی لطفاً؟