روجا ایگناتوا، تنها زنی است که در فهرست ۱۰ فراری تحتتعقیب FBI قرار دارد. مغز متفکر پرونده کلاهبرداری بزرگ وانکوین که با نام «ملکه ارزهای دیجیتال» نیز شناخته میشود، بزرگترین و موفقترین کلاهبرداری در قرن معاصر را به نام خود ثبت کرده؛ بهگونهای که حالا ۱۰۰هزار دلار پاداش برای معرفی او به FBI تعیین شده است.
سلام و عرض ادب دیروز تعدادی ارز دیجیتال البت albat در صرافی کوکوین خریدم متاسفانه امروز می خواستم بفروشم متوجه شدم این ارز دیجیتال از لیست کوکوین حذف شده است. پشتیبانی کوکوین هم فقط امکان ثبت یک تیکت می دهد. و تا کنون پاسخی نداده است. آیا شما می توانید به من در این زمینه کمک کنید؟ موضوع دیگر اینکه کلا چه راهکاری برای رمز ارزهای این چنین که از لیست همه صرافیها حذف می شوند وجود دارد. شاید پرداختن به این موضوع کمکی به فعالین این حوزه باشد.
کمپانی ون کوین هنوز هم فعالیت بسیار بزرگ دارد اگر کلاه برداری باشد چرا هنوز هم در جهان میدرخشد به نظر من اگر روجا اگناتوا بخاطر حرف مردم کوین خود را به بازار عرضه کند ارزش آن به مثل لونا به صفر خواهد رسید بنأ بخاطر ارزش آن باید بالای دلشیکر پلتفورم معاملاتی خود را تقویت ببخشد و اعتماد مردم دنیا را به ایکوسیستم خود جلب کند که این کار زمان میبرد پس نیاز نیست که با فشار آوردن بالای ملکه ارزها این پروژه را ناکام بسازند و به تاریخ ۱۸ تای ۱۹ فبروری ۲۰۲۳ در پیمان یک اکسپوی بسیار قوی در دیبشیکر برگزار میگردد که معاملات ۱۰۰٪ ون کوین بار اجناس گران قیمت معامله خواهد شد این خود نمایانگر قوی این ارز دیجیتال ون خواهد بود