بحث و گفتگو پیرامون «بررسی و آموزش ۳ سیستم‌عامل مخصوص ماینینگ مبتنی بر لینوکس»

سیستم‌عامل ویندوز ۱۰ از زمان عرضه آن به بازار تاکنون، همیشه بهترین انتخاب ماینرها برای استخراج ارزهای دیجیتال بوده است و این انتخاب بی‌ دلیل هم نیست؛ این سیستم‌عامل از نظر پشتیبانی از درایورها بهترین سیستم‌عاملی است که تاکنون ساخته ‌شده است و اکثر کاربران به دلیل آشنایی با این سیستم‌عامل، کار با آن را به سیستم‌عامل‌های دیگر ترجیح می‌دهند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بررسی و آموزش ۳ سیستم‌عامل مخصوص ماینینگ مبتنی بر لینوکس» شکل گرفته است.

سلام . ممنون از لطف شما
در مورد burst باید بگم که اگه به دنبال سوددهی هستید در حال حاضر با به اشتراک گذاشتن 20 ترابایت ماهانه
فقط 5.35 دلار درآمد دارید.
با توجه به قیمت هارد دیسک ها خب البته به صرفه نیست. البته ارز خوبی هست و ایده بسیار جالبی داره. البته اگه قیمتش در آینده چند برابر بشه شاید بشه روش فکر کرد.

ممنون
سیستم عامل minerstat رو من هم تایید می کنم. امکانات و ثبات خیلی خوبی داره و ساپورتش هم خیلی فعال هست.
این سیستم عامل رو هم تست کردم ولی گفتم شاید یه کم پیچیده باشه برای بعضی ها. البته شیوه نصب و تنظیم تمام
این ها شبیه هم هست. البته سایز دانلودش هم چند برابر بقیه بود.

ماینراستت لینوکسی هست ولی یه برنامه برای ویندوز هم داره فکر کنم.
به نظر من سیستم عامل هش ریت پایداری بهتری نسبت به بقیه داره.

سلام چون تست نکردم دقیق نمیدونم اما یه نرم‌افزار qr scanner از گوگل پلی روی گوشیتون نصب کنید و qr رو اسکن کنید. احتمالا وارد صفحه پرداخت میشه. اگر جواب نداد، از پشتیبانی سوال کنید.