سلام دوستان
میون این همه پیام گفتم یه پیام بدم شاید چند نفر تازه کار مثل خودم متوجه بشن و کلاه سرشون نره در ضمن من ۶ ماه پیش با ۱۰۰ تومن شروع کردم و متاسفانه اکثرش به علت ناواردیم از بین رفت
آقا اگه خدای نکرده بین شما دوستان کسی هست که کلاه هموطنش رو بر میداره تورو خدا نکنین از گردش روزگار بترسین
انواع کلاهبرداری های توی ارز های دیجیتال که به پستم خورده تا الان
۱.تمامی پکیجهای اموزشی خالی بندین رایگان تو اینترنت هست پول واسش ندین
۲.تمامی سایتهای سرمایه گذاری ترون و تتر و .. یه روز جمع میکنن و اگه اهل رفرال گرفتن نباشی و کلاه سر کسی نزاری عمرا سود کنی سمتشون نرید
۳.کانالهای تلگرامی که مدعی پامپ ارز ها هستن سمتشون نرید یه توکن میسازن میزارن تو پنکیک سواپ و هولدرشم خودشونن فقط میخری رو دستت میمونه
۴.این کانالهای تلگرامی مثل مهکس که مدعی داشتن توکن مخصوص هستن اینا هم اعتبار ندارن سمتشون نرید توکن رو میخری رودستت میمونه
۵.این ربات های تریدر واسه افراد کم تجربه و دارای مبلغ کم بدرد نمیخوره ریسکش زیاده
۶.دوستان تا زمانی که تجربتون زیاد نشده سمت صرافی های خارجی سعی کنین با مبالغ زیاد نرید
من کلی صرافی عضو شدم و تست کردم
داخلی …و خارجی هم فقط کویینکس اذیت نکردن
ودر اخر اگر تجربه کمی دارید سمت فیوچر و ترید حرفه ای نرید یه کوین رده بالا مثل بایننس یا اتریوم یا کاردانو یا بیت کوین انتخاب کنین تو همین تو کف قیمتی پله ای اردر خرید بزارید و یکم کمتر از سقف همون روز بازم به صورت پله ای اردر فروش بزارید مطمئن باشید به مرور سود میکنین
یا علی
بدرود هموطن