در حالی که بیت کوین سال میلادی جدید را با رشد قابلتوجه قیمت آغاز کرده است، هنوز بسیاری از صاحبنظران متقاعد نشدهاند که بازار ارزهای دیجیتال حداقل در کوتاهمدت تا میانمدت به مسیر صعودی خود ادامه خواهد داد.
آقای جیمز ادوارد که نمیدونم چقدر پول گرفتی از یه ارگان خاص که این حرفارو بزنی اما کور نیستیم داریم میبینیم که دلار در حال تضعیفه با توجه به شرایط تورمی حاکم مشخصه که نگه داشتن دلار منطقی نیست و بازار میخوا. بره سمت دارایی های تورم گریز مثل طلا،بیت کوین و غیره تو بازار گاوی گولتون رو بد خوردیم اینبار دیگه نمیخوریم تحلیل گر توییتری
سلام به همه از نظر من این یک تله بوده به احتمال ۳۰٪ احتمال ۸۰٪ صعود اما من بعضی وقت ها همون ۳۰٪ احتمال رو برای بیت در نظر میگیرم چون فهمیدم بیت خیلی سوپرایز میکنه
سلام به همه از نظر من این یک تله بوده به احتمال ۳۰٪ احتمال ۸۰٪ صعود اما من بعضی وقت ها همون ۳۰٪ احتمال رو برای بیت در نظر میگیرم چون فهمیدم بیت خیلی سوپرایز میکنه
بیت کوین تا آخر سال 2023 هیچ اتفاق جذابی براش رخ نمیده و بیشتر به درد نوسان گیرا میخوره تا هولدرا، اینکه میگم بیت کوین چون مبنا صعود یا سقوط بیت کوین هست