بحث و گفتگو پیرامون «کیف پول سخت افزاری چیست و چگونه کار می کند؟»

برای نگه‌داری هر دارایی از روش‌های گوناگونی استفاده می‌شود. به‌عنوان مثال، برای نگه‌داری پول و طلا آن‌ها را در گاوصندوق قرار می‌دهیم یا به صندوق امانات بانک‌ها می‌سپاریم. به‌طور‌مشابه، نگه‌داری ارزهای دیجیتال نیز روش‌های گوناگونی دارد. برخی از روش‌ها ساده و ارزان، اما پرریسک هستند و برخی دیگر مانند کیف پول سخت‌افزاری پرهزینه، ولی امن هستند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «کیف پول سخت افزاری چیست و چگونه کار می کند؟» شکل گرفته است.

سلام. ممنون از شما که با ارزدیجیتال همراه هستید.
هر 4 تا کیف پول معرفی شده از لایت کوین پشتیبانی می‌کنند.

کیف پول‌ها، مخصوصا انواع سخت‌افزاری اون‌ها برای ترید مناسب نیستند.
هر وقت خواستید ترید کنید باید سرمایه‌تون رو از کیف پول به صرافی انتقال بدین. و هر وقت قصدتون سرمایه‌گذاری هس بهتره مبالغ رو توی کیف پول نگه دارید.

ریپل رو می‌تونید در ازای پرداخت بیت کوین از صرافی‌های مثل بایننس بخرید. برخی از صرافی‌های داخلی هم ریپل میفروشن.
ریپل کیف پول رسمی نداره. ولی می‌تونید از کیف‌ پول‌های لجر، کوینومی و امیک استفاده کنید.
طبق پروتکل و سیاست‌های ریپل، برای ساختن کیف پول ریپل باید 20 واحد XRP پرداخت کنید. در واقع بعد از ساختن کیف پول ریپل، با ارسال 20 واحد XRP به اون تازه میتونید تراکنش انجام بدید. پس پیشنهاد می کنیم کیف پول مناسب انتخاب کنید تا هر بار برای آدرس های مختلف ۲۰ XRP از دست ندید.

من یک لجر نانو ایکس دارم.
حدود دو ساله خریدم ولی واقعا مزخرفه.
اتصال به گوشی همیشه درگیرم باید چند بار سینک کنم.

ظرفیت محدود در اکانت های فعال.
اگر خدایی نکرده گوشیتون ریست بشه با مصیبت مواجه میشین.برای فعال سازی دوباره باید تک تک اکانت ارز هارو سینک کنید با صد تا خطا

باسلام و عرض ادب خدمت فعالان ارز دیجیتال لطفا جهت خرید کیف پول سخت افزاری بنده رو راهنمایی کنین واینکه آیا هر ارزی رو میشه ذخیره کرد یا نه ممنون میشم راهنماییم کنین