بحث و گفتگو پیرامون «داده‌ها نشان می‌دهد که معامله‌گران بیت کوین می‌خواهند احساساتی صعودی داشته باشند»

به نظر می‌رسد که باوجود رشد اقتصاد ایالات متحده در سه ماهه پایانی سال، بازار همچنان از احتمال وقوع رکود اقتصادی نگران است. هم‌زمان، بررسی داده‌های بازار نشان می‌دهد که با وجود خوش‌بینی معامله‌گران به تداوم روند صعودی قیمت بیت کوین، آن‌ها برای بازکردن موقعیت‌های معلاملاتی لانگ خود، تا زمان اعلام نرخ بهره در اول فوریه (۱۲ بهمن) منتظر می‌مانند.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «داده‌ها نشان می‌دهد که معامله‌گران بیت کوین می‌خواهند احساساتی صعودی داشته باشند» شکل گرفته است.

بازار دست صرافی های بزرگ مثل بایننس هست، دیگه این بالا زدن ها نباید گولتون بزنه، بزارید راحت تر توضیح بدم، فکر کنید نهنگ به طور متوسط طی چد ماه مثلا 150 تا 200 هزار بیت کوین میخره که قیمت بالا نره و یکدفعه هم خرید نمیکنن، در این حد بدونید نهنگ های بزرگ باهم در ارتباط هستن و هر کدوم یا از صرافی های خودشون یا صرافی های دیگه خرید میکنن اونم محدود و اهسته که قیمت بالا نره، وقتی 75 تا 80 درصد خریدشون انجام شد شدت رو بیشتر میکنن تا جایی که فشار رو هرچی جلو تر میره بیشتر میکنن و لا به لای همین کار بیت کوین های اولی که مثلا روی 16 هزار دلار خریدن رو میفروشن و از جایی که اولین خرید هایشونو انجام دادن سیو سود میکنن و بازم وقتی 80 درصد بیت کوین عرضه شد انتهای کارو با شدت زیادی عرضه میکنن و یهو شارپی قیمت میریزه،
کلام آخر: بیت کوین اصلا نباید میرفت بالا و این اعدادی که فکر میکنید کف قیمت هست از دید من سقف قیمت هست بیت کوین بر اساس معماری طلا طراحی شده که هرچی میره جلو و کشف میشه مانده کمتری میمونه، کجا دیدین طلا اینجوری 10 هزارتا 20 هزارتا بره بالا ؟ تا زدیک شدن به هاوینگ بعدی هیچ اتفاق خاصی نمیوفته و ترجیح میدم 3 الی 4 ماه مانده با هاوینگ خرید کنم یعنی اخر سال میلادی، میخواد قیمتش بشه 40 هزارتا میخواد بشه 10 هزارتا حداقل میدونم توی نقطه ای که خرید میکنم 20 الی 30 هزار دلار روی هر بیت میشه سیو سود کرد الان بخری 23 هزار دلار بشه 20 یا حتی زیر اون تا بیاد قیمت برگرده اعصابی که ازت خرد میشه برنمیگرده و هیچ وقت با پول اصلی یا پولی که یکی دوسال اینده بهش نیاز دارید ترید نکنید فقط و فقط پول مازاد

سلام حالت خوبه سوال نوشته جان عجب اوکی
ببخشیدمن گوش ناشنواهستم سرکارندارم بیکاری دیگه جووون بخداکمک بفرست۱میلیاربفرست ماشین:downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat: