بحث و گفتگو پیرامون «تعریف بیت کوین از نگاه ChatGPT، هوش مصنوعی جنجالی این روزها»

اگر از علاقه‌مندان فناوری‌های جدید باشید و حتی کمی نوآوری‌های موجود در این فضا را دنبال کنید، حتماً نام چت‌جی‌پی‌تی (ChatGPT) به گوشتان خورده است. امروز همه‌جا صحبت از هوش مصنوعی و محصولات مرتبط با آن است، و می‌توان گفت که ChatGPT گل سرسبد همه آن‌هاست.چت‌جی‌پی‌تی در حقیقت یک ربات از نوع چت‌بات است که شرکت OpenAI آن را عرضه کرده است. همان طور که در سایت OpenAI هم بیان شده، این ربات در قالب مکالمه متنی با شما تعامل می‌کند و سؤالات شما را در کسری از دقیقه پاسخ می‌دهد. همین قالب دیالوگ به ChatGPT این امکان را می‌دهد که به سؤالات تکمیلی شما هم پاسخ دهد، ایرادهای خود را متوجه شود و آن‌ها را اصلاح کند و حتی پیش‌فرض‌های غلط را رد کند یا به چالش بکشد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تعریف بیت کوین از نگاه ChatGPT، هوش مصنوعی جنجالی این روزها» شکل گرفته است.

سلام.
دور از شوخی و جنجال، من چندین ساله تو سایت شما سر میزنم، تاکنون همچین عکس پروفایلی ندیدم.
شال سیاهه و یا من چشمام اشتباهی می بینه؟

نکته جالب اینجاست که هر چی عقل کامل تر میشه، کمتر در مورد موضوعی به طور قطع نظر میده و شجاعانه قبول میکنه که ندانستن عیب نیست.
برای اشتراک این مطلب ممنونم

خیلی هیجان دارم تا این تکنولوژی جدید را در دستگاه‌های الکترونیکی جدید ببینم با اینکه ته دلم یه ترس ریزی دارم که خودم هم علتش رو نمیدونم، ولی قطعا این ربات به تکامل هوش انسان کمک میکنه و یه جوری انسان را وادار به تفکر بیشتر و شکست ربات در یک مسابقه بی پایان با ربات قرار میده، که در آخر به پیشرفته شدن انسان می انجامد.
ممنون از مقاله خوبتون

عالی بود ممنون