بحث و گفتگو پیرامون «چگونه در ایران بیت کوین (btc) بخرم؟»

پس از آشنایی کامل با اینکه بیت کوین چیست، گام بعدی خرید آن است. در این مقاله، به‌زبان ساده آموزش خرید بیت کوین را خواهیم داشت و ذخیره امن این ارز دیجیتال را توضیح می‌دهیم.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چگونه در ایران بیت کوین (BTC) بخرم؟» شکل گرفته است.

سلام
مهدی جان ممنون اصلاح شد

سلام دوست عزیز شما لطف دارید به ما و ممنون از همراهیتون
بله من موافقم با شما. سایت های ایرانی خیلی تازگی‌ها دارن پیشرفت می‌کنند اما به دو دلیل و با عرض معذرت زیاد من مجبور شدم نام سایتی که شما معرفی کردید رو حذف کنم:

1- مسئولیت معرفی صرافی و خطر برای وب‌سایت
2- مسائل حرفه‌ای وب‌مستری و تبلیغات

پیشاپیش ممنون از درک و همراهیتون

سلام اگر عبارات بازیابی تون رو گم کردید و کیف پول پاک شده دیگه راهی نیست متاسفانه

هرگز این کار را نکنید چون حتما توسط بایننس شناسایی میشوید

ر از معجزات ریاضی، با بررسی برخی ارزها از جمله شیبا مشخص است با کمی دقت میشود رورانه به راحتی فقط یک درصد از آن نوسان گرفت چنانچه از موحودی USDT در طول سال برداشت نشود در پایان سال موجودی شما ۳۷ برابر خواهد شد

امتحانش مجانی است الان همه موبایل دارند که مجهز به ماشین حساب است کافیست 1.01 را به توان ۳۶۵ برسانی حاصل عدد ۳۷ می شود این یعنی سود مرکب و معجزه ریاضیات پس تلاش کن حالا که فهمیدی ای جوان ایرانی

یا میتوانی یک پروژه ۵ ساله واسه خودت تعریف کنی در کنار کارهای روزمره خودت روزی فقط نیم درصد نوسان بگیری که در پایان پنج سال سرمایه اولیه ات ۸۹۷۵ ( هشت هزارو نهصدو هفتادو پنج ) برابر خواهد شد که این افزایش سرمایه را در هیچ بازاری نخواهی دید برای اطمینان ۱.۰۰۵ را به توان (۵× ۳۶۵) برسان اما برای پوشش کارمزدش باید ۰.۰۰۷ در روز نوسان گرفته شود جوان ایرانی بجنب فرصت خوبی است

آیا محاجرین افقان ک ساکنن ایران هستند میتونن تو این سایت احراز هویت کنن؟

سلام وقت بخیر ببخشید با کمترین سرمایه یعنی چند تومان می‌شود شروع کرد آخه من بیخیال ممنون میشم جواب بدید

میخواهم بیت کوین بخرم

اگرچه صرافی میتوانم اقدام به خرید کنم

با سلام اگر نحوه خرید و فروش ارزهای دیجیتال رو بلد نیستید به mr_fokr پیام بدید راهنمایی میکنم شما را :slight_smile:

با سلام ، چطور میتوان بیت کوین را به ارز در کشورهای دیگر برای خرید و تجارت تبدیل کرد ؟

سلام به این ایمل پیام بده کمکت میکنه
[email protected]

سلام دوست عزیز..این یک سایت کلاهبرداری و اسکم هست که برای اجازه برداشت از موجودی الکی و فیک حسابتون میگه باید یه مقدار معین تتر که معمولا مبالغ بالایی هم هست به یه ادرس کیف پول که معرفی میکنه بهت واریز کنی..که کاملا کلاه برداری هست و هیچ تضمینی بابت اجازه برداشت از موجودی حسابتون نیست و در نتیجه پول واریزی شما به فنا میره …

BULLIVERSE ( BULL )
یکی از بهترین های متاورس و از اینده دارهاست. تیم قوی و مارکت کپ پایین و پر استعداد
به تازگی واسه پرواز استارت زده و در یکماه گذشته حدود ٪۲۰۰ رشد کرده.
با رعایت موارد ایمنی و ریسکپذیری از اوج گرفتن لذت ببرید.