بحث و گفتگو پیرامون «چگونه در ایران اتریوم (Ethereum) بخریم؟»

اتریوم (Ethereum) با واحد اختصاری ETH بعد از بیت کوین، از نظر ارزش بازار در رده دوم بازار ارزهای دیجیتال قرار دارد. به عبارت دیگر، اتریوم یا به‌طور دقیق‌تر اتر، دومین ارز دیجیتال بزرگ جهان است که برای همین به آن «ملکه ارزهای دیجیتال» هم می‌گویند. در این مطلب، یاد می‌گیرید که چگونه به‌ساده‌ترین روش اتر بخرید و آن را در کیف پول خود داشته باشید.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «چگونه در ایران اتریوم (Ethereum) بخریم؟» شکل گرفته است.

سلام
فاز صفر امسال و فازهای بعدی سال‌های آینده

خیر نیاز به کار خاصی نیست. در نهایت یک اتریوم وجود خواهد داشت. اتریوم 2 یه نوع به‌روزرسانیه

سلام این طرح‌ها رسما کلاهبرداری هستن و با مشارکت در اونها فقط باعث میشید عده زیادی در آخر ضرر کنن

سلام دوست عزیزم. در این مورد اطلاعی ندارم. به احتمال فراوان میشه. از پشتیبانی سایت صرافی موردنظرتون سوال کنید.

سلام. بهترین سایت TradingView , tdameritrade ,  Yahoo finance , FINVIZ که پیشنهاد می کنم TradingView استفاده کنید.

با سلام برای خرید ارزهای دیجیتال باید ابتدا در یک صرافی آنلاین عضو شوید و در مرحله دوم خرید رو انجام بدین .
هر سوالی داشتید در تلگرام به mr_fokr پیام بدین .
با تشکر

نه اصلا قابل اعتماد نیستن

سلام من تازه وارد دنیای ارز شدم و خواستم بدونم از کجا باید شروع کنم و دقیقا چه مطالبی رو باید مطالعه کنم؟