بحث و گفتگو پیرامون «بانک تجارت و ایران کیش اولین محصول مبتنی بر ریال دیجیتال را معرفی کردند»

در جریان نهمین نمایشگاه بانکداری الکترونیک و پرداخت، در کارگاهی با عنوان «ارائه محصول ریال دیجیتال» درباره امکان جدید اپلیکیشن زمرد بانک تجارت صحبت شد که به پروژه ریال دیجیتال، ارز دیجیتال ملی ایران مربوط می‌شود.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «بانک تجارت و ایران کیش اولین محصول مبتنی بر ریال دیجیتال را معرفی کردند» شکل گرفته است.

کاش میشد تو یه کارگزاری لیست میشد با اهرم 1/1000 فقط SELL میزدیم.

من فکر میکردم حداقل شما رسانه آزاد هستید :frowning:
کامنت قبلی من رو تایید کنید لطفا

وقتی اینقدر وطن پرست باشی که رو نابودی اون کشور شرط ببندی خوب معلومه نه تو خیر میبینی نه اون ادمهایی که مثل تو هستن

شت کوین اصل
اسکم ترین فیات

پشتوانس ریال ایران باشه صل الا نور میشه🤭

چه فیات در فیاتی شده

تومان اسکیم شد وای به حال ریال

یکم مجانی بدین اول صفراشو حرف کنید تا تو والت جا بشه بعدش کی میخوره وقتی روز بروز میاد پایین بدرد تریدر ها نمیخوره اصلا

سلام.
سوال اینجاست که مثلا من تو همراه بانک ریال داشته باشم یا تو کیف پول دیجیتال ریال داشته باشم چه سودی داره. اصلا چرا من باید ریال نگه دارم. همین الان هم هرچی ریال بود تتر کردم.
از طرفی نوشته کیف پول ریالی. یعنی فقط ریال؟؟؟
خب من واقعا نمیتونم درک کنم هدف از ایجاد این سیستم چیه. کسی که بخواد پول بزنه با همراه بانکش کارت به کارت میکنه دیگه.
مگه اینکه در یک صورت فقط بدرد بخوره اونم اینکه سقف پرداخت نداشته باشه. برای سیستم ایران که این قدر سخت میگیره بعید میدونم عملی باشه.