بحث و گفتگو پیرامون «تایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟ + آموزش»

اگر در بازارهای مالی فعالیت می‌کنید یا مباحث مربوط به تحلیل این بازارها برایتان جذاب است، احتمالاً درباره بازه‌ زمانی یا تایم فریم (Time frame) شنیده‌اید یا عبارت‌هایی مانند «نمودار یک‌ساعته»، «چهارساعته»، «روزانه» و «هفتگی» به گوشتان خورده است. بدون اغراق می‌توان گفت یادگیری بازه زمانی یکی از اولین و مهم‌ترین درس‌های تحلیل‌ تکنیکال است. در این مقاله، ابتدا بازه زمانی یا همان تایم فریم را تعریف می‌کنیم و سپس توضیح می‌دهیم که چگونه می‌توان با انتخاب تایم فریم مناسب و بررسی صحیح آنها، ریسک معاملات را کاهش داد.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «تایم فریم (بازه زمانی) در تحلیل تکنیکال چیست؟ + آموزش» شکل گرفته است.

زنده باشید…تشکر از شما و باقی دوستان بابت نظرات دلگرم‌کنندتون???

سلام حسن‌جان
استفاده از اندیکاتورها با‌توجه به نیاز و ترجیح معامله‌گر تعریف میشه…
آموزش چند مورد از این اندیکاتورها مانند RSI و MACD رو میتونید از بخش آموزش تحلیل بازار مطالعه کنید
موفق باشید

استاد من عاشق شمام بخدا - خدایی تو این کار برا من -
فدایی داری

نظر لطفته رضا جان ممنونم ازت…بنده هم مثل شما دوستان علاقه به این حوزه دارم و تا استادی همگی راه زیاد داریم که ایشالا با هم به اون درجه مدنظر خواهیم رسید…بازم تشکر میکنم ازت و آرزوی موفقیت روزافزون دارم

عالی بود ممنون

بسیار عالی بود مقاله ای که جلوی خیلی از ضررهارو تو ترید میگیره مخصوصا تو فیوچرز لایک استاد…

عالی وکاربردی بود استاد عزیز