بحث و گفتگو پیرامون «آیا یهودی‌ها اقتصاد جهان را کنترل می‌کنند؟ نگاهی به تئوری‌های توطئه درباره بیت کوین»

افراد زیادی معتقدند شرایط جهان آن‌طور که اغلب مردم فکر می‌کنند پیش‌ نمی‌رود، بلکه برنامه‌ریزی دقیقی برای همه اتفاقات وجود دارد؛ چیزی که از نظر علمی به آن «تئوری توطئه» گفته می‌شود. در یک کلام، می‌توان تئوری توطئه را عدم باور شکل ظاهری و رسمی اتفاقات سیاسی و اقتصادی و تاریخی دانست؛ باور نداشتن به آنچه به‌طور رسمی پذیرفته شده است. با اندکی دقت در فلسفه ایجاد فناوری‌های بدون نیاز به اعتماد و واسطه‌، همچون بیت کوین و بلاک چین، درمی‌یابیم که اغلب طرفداران جوامع ارزهای دیجیتال نیز به چیزی که از نظر رسمی و قانونی پذیرفته شده و مطرح می‌شود، شکاک یا بی‌اعتقاد هستند. درواقع، ایجاد سیستمی مالی که بدون نیاز به عرضه‌کننده و پشتیبان مرکزی کار کند، خود گواه مهمی بر ناباوری افراد نسبت به سازمان‌های مرکزی است که قدرت را در دست دارند. با این حال، خیلی‌ها همچنان عقیده دارند که همین بیت کوین هم شاهکار قدرت‌های متمرکز است.

بحث و گفتگوی زیر پیرامون مقاله «آیا یهودی‌ها اقتصاد جهان را کنترل می‌کنند؟ نگاهی به تئوری‌های توطئه درباره بیت کوین» شکل گرفته است.

سلام دوست عزیز
ممنون از نظرتون
این مقاله کاملا مطابق با متن اصلی ترجمه شده. فقط عنوان و مقدمه‌ای نوشتیم تا بهتر درک بشه.

سلام دوست عزیز
در مقالات اینترنتی به‌دلیل مسائل مربوط به قابل خواندن بودن و تعداد کلمات نمیشه خیلی وارد جزئیات شد و مقاله قرار بود که بیشتر تئوری‌ها رو پوشش بده. در مورد لینک مطلب اگر دقت کنید در پاراگراف دوم لینک قرار داره.
ممنون از نظرتون

میدانم خنده دار است نظرم را ولی بیان می کنم: اولا قضایای مزرعه روزویل در آمریکا که الان دیگه کاملا واضح و روشن شده وجود داشته است و بوش پسر نیز تحت فشار شدیدتعداد 1000 نفر از نخبه ها و بزرگان علوم مختلف تاییدی ضمنی بر این اتفاق داشت . پس خیلی از مسائل وجود دارند که گفته نمی شوند و البته بنده نیز با این رفتار که نباید گفته شود به دلایل مختلف موافقم . اما در خصوص ارز دیجیتال نیز هم واقعیت گفته نشده و نخواهد شد من قبل از سقوط عمدی بورس ایران که نظام سرمایه مردم را دزدید خواب دیدم قابلمه ای از شیر دارم که در حال گرم کردن آنها هستم حدود شاید 10 تا 12کیلو شیر ناگهان قابلمه واژگون شد و شیرهایم ریخت و فقط 3تا 4کیلو ته آن ماند بیش از یک هفته نگذشت سرمایه من که در بورس 11 میلیارد تومان بود در سقوط بورس به 4 میلیارد رسید دقیقا همانند ظرف شیر . خوابم را از قبل از سقوط بورس به یکی از مسنهای قوم وخویش گفتم گفت پولت را از بورس بردار و نجات بده باور نکردم و … در ارز دیجیتال نیز خواب عجیبی دیدم ولی فقط این را بگویم ارزهای دیجیتال متعلق به دو موجود عجیب و غریبند که یکی شباهت به یک مار چند سر سیاه می دهد و یکی شباهت به یک قورباغه سبز عجیب که کنترل کننده این بازارند با هم رقابت شدیدی دارند اما یک هدف مشترک کنترل و مواظبت از دنیای ارزهای دیجیتال … خنده دار است اما من کاملا به خوابی که دیدم ایمان دارم و…بعضی از مسائل برایم واضح و روشن شدند که اصلا قابل بیان نیستند …